@chandler-bing: na pewno miała na mysli palarnię kawy a nie kawiarnię? Mieszkałem przez pewien czas niedaleko palarni kawy - krztuszącego skrodu z tego nie było, ale za to czuć było aromat kawy w powietrzu chociaż mieszkałem dwa kilometry dalej
@yupitr no byłem przy palarniach kawy i nigdy czegoś takiego nie zauważyłem. Może kwestia komina i filtracji? W samej palarni jest czuć intensywną woń kawy, ale na zewnątrz już nie.
@chandler-bing: czy naprawdę potrzebujemy większego powodu aby mu postawić zarzuty od potencjalnego spowodowania śmierci całej rodziny ? Teraz zapach z palarni kawy jest mocniejszym argumentem? P----------i jesteście czy jak?
@chandler-bing: grzać temat i nagłaśniać, im bardziej medialny tym szybciej ktoś znany się pod niego podczepi co sprawi, że nagle magicznie będzie się wszystko dało
nie bronię typka, ale takie coś może napisać każdy o każdym i niczego to nie będzie dowodzić
@naciski: Ale to już kolejne źródło które pisze o śmierdzącej przetwórni majtczaka. Pierwszy raz ktoś pisał o tym pod postem z interii jak tylko wyciekły zdjęcia tego golema. Teraz to się powtarza co raz gęściej. CSI wykop musi zrzucić się teraz na delegację paru wykopków, którzy pojadą do Łodzi wąchać ulice. Nie możemy
@chandler-bing: nie znam typa ale 8 lat pracowalem obok tej palarni i potwierdzam. Jak wypalali to dym byl na cala okolice, zapach w ogole nie przypominajacy kawy, gryzacy, podly. Nie polecam.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#wypadek #a1 #bmw #piotrkowtrybunalski
https://dzienniklodzki.pl/co-smierdzi-w-lodzi-mieszkancy-chojen-narzekaja-na-fabryke-hutchinsona-palarnie-kawy-odor-z-pol-9062023/ar/c1-17586025
@naciski: Abstrachując od jego wyczynów, smród z palarni kawy to jest fakt nie jest pierwszym typem na, którego narzekano w tym względzie.
@naciski: Ale to już kolejne źródło które pisze o śmierdzącej przetwórni majtczaka. Pierwszy raz ktoś pisał o tym pod postem z interii jak tylko wyciekły zdjęcia tego golema. Teraz to się powtarza co raz gęściej. CSI wykop musi zrzucić się teraz na delegację paru wykopków, którzy pojadą do Łodzi wąchać ulice. Nie możemy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No to może wykopowe memy z daną marką kawy
albo akcja nie kupuj tej kawy bo...