Aktywne Wpisy
aadamovy +66
Jestem żonaty od 2 lat, ogólnie byliśmy razem 9. Przed ślubem spotykaliśmy się po pracy/studiach wieczorami na 2-3 godziny dziennie i tak się to kręciło. Po ślubie mieszkamy razem w mieszkaniu które dostaliśmy od jej rodziców. Z mojej pensji płacimy mieszkanie i żyjemy jej pensje odkładamy. Do odłożonych pieniędzy nie mam dostępu, żona twierdzi że ciężko pracowała na te oszczędnośc,i na kursy do pracy czy PlayStation pożyczałem od znajomych. Żeby z odłożonych
DoktorStyle +25

Fajnie jakby to byla wada kilku milionow sztuk i by musieli wycofac wszystko jak samsung przy note 7
#iphone #apple
@teslamodels: tak najdroższa firma na świecie nie potrafi zamontować portu do telefonu za 7k którego Chińczycy montują do papierosów za 20zł xD
@teslamodels Podasz konkretne przykłady tego „bubla”? I mam nadzieje, że sam te „buble” doświadczyłeś na własnym 15 Pro a nie wierzysz w filmiki zagranicznych youtuberów. Mam nadzieje, że posiadasz 15 Pro skoro piszesz takie rzeczy xd Posiadasz, prawda? XD
@pppiotr: która? Ta z tekstem? Jeszcze nie sprawdzałem, ale wiesz... firmowy vs cena daje zajebisty wskaźnik.
Z aparatem tez pytanie czy to się dzieje w domyslnej appce, czy tez w customowych.
Nie mam i nie bede miec widac ze 15 pro to jest model testowy ktory za rok ulepsza takze lepiej miec co 2 generacje telefonow