Wpis z mikrobloga

I moje codzienne pytanie, dlaczego ja sobie to robie? Kolejna noc na wk@?!;! spać :/
Nikt na mnie tak nie działa jak sroch.
Ktoś go obserwuje ? On jakoś sie odnosi do tego wszystkiego ? Bo to trzeba być zj&@;&! żeby nie mieć jakieś autorefleksji. O matko jak sie wkurzylam.

#hotelparadise
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Olaca: i moim jedynym wytłumaczeniem na to ze „wszystkie” dziewczyny tak na niego lecą jest to ze reszta to kartofle… no przecież serio on nie jest przystojny, te włosy jakby piorunem dostał, opalenizna na menela i ton głosu jakby chciał a nie mógł… litości
  • Odpowiedz
@Olaca: Mam tak samo .. przez HP mam problemy ze snem XD... Obserwowałam Srocha na początku (jeszcze nie wiedziałam co z niego wyjdzie), ale mnie usunął mimo że nic nie komentowalam .. Może to dlatego że nie lajkowałam jego zdjęć XD
  • Odpowiedz
  • 3
@luzak100: no to już całkiem dramat. Bo oglądając to i nie czując zażenowania swoim zachowanie to nie wiem kim trzeba być. Współczuje rodzinie.
  • Odpowiedz
  • 3
@PoleDancerka: serce tak mi wali, że zaraz wysiądzie xd stanowczo przestaje oglądać odcinki w nocy, zamiast porannej kawy spróbuje :D chociaż wtedy cały dzień popsuty
  • Odpowiedz
@Olaca a jakieś tam pierdoły, np. komentował swoją rozmowę z Tori sprzed tygodnia czy dwóch jak mówił jaki to on nie jest wspaniały, tłumacząc się, że to tylko takie hehe żarciki
  • Odpowiedz