Aktywne Wpisy

Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową

szklarskaporeba +299
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
#dziewczyny #randki #pokazmorde
Następnym razem pomyśl co zrobić z drugą łapą,
Bo wygląda jak u księdza sięgającego po dziecko w pierwszym rzędzie.
Może przesuń się o parę stopni i oprzyj ją o bok zwiększ wizualnie klatę.
@Barnaw najpierw się wyśpij, a potem tinderuj
Ja używam takiego zestawu, ale mam typową tłusta cerę że skłonnościami do trądziku. Ale nawet jak nie masz takich problemów to polecam zacząć już coś stosować, możesz sobie powinac ten pod oczy+ jakiś inny z napisem man xd na resztę twarzy, podziękujesz mi za kilka lat jak zaczniesz dostrzegać pofalowane czoła u rówieśników. Rano jak wstajesz i jak idziesz spać myjesz twarz + nakładasz krem na dzień/noc+ ten pod oczy. Możesz