Przygotowywałem dzisiaj przewody do szafy elektrycznej. W sumie zacząłem dopiero to robić. I po założeniu konektora z plastikową, miękką koszulką chciałem go rozgrzać opalarką, bo byłem przekonany, że tak się powinno robić.
Dostałem o------l od szefa. WTF? Przyznam, etykiety nie czytałem akurat, no ale chyba miałem prawo się pomylić, nie?
@marcho87 mogło tak być Wiesz, ja jestem inżynierem mechanikiem Skończyłem AiR, ale na mechanicznym i zawsze miałem ludzi od szaf Program napisze, algorytm uloze, zaprojektuje maszynę, układ hydrauliczny, pneumatyczny itd Ale w łapie do tej pory miałem tylko nieprzezroczyste, aczkolwiek obkurczalne złączki Zszedłem pomóc, a dostałem o------l W ogóle muszę jutro szefa zjechać trochę, bo dzisiaj przesadził z rzucaniem się za rzeczy, których nie zrobiłem
Przygotowywałem dzisiaj przewody do szafy elektrycznej. W sumie zacząłem dopiero to robić. I po założeniu konektora z plastikową, miękką koszulką chciałem go rozgrzać opalarką, bo byłem przekonany, że tak się powinno robić.
Dostałem o------l od szefa. WTF? Przyznam, etykiety nie czytałem akurat, no ale chyba miałem prawo się pomylić, nie?
źródło: temp_file8340639129041385136
Pobierz@GoNpKNSsz: nie
Wiesz, ja jestem inżynierem mechanikiem
Skończyłem AiR, ale na mechanicznym i zawsze miałem ludzi od szaf
Program napisze, algorytm uloze, zaprojektuje maszynę, układ hydrauliczny, pneumatyczny itd
Ale w łapie do tej pory miałem tylko nieprzezroczyste, aczkolwiek obkurczalne złączki
Zszedłem pomóc, a dostałem o------l
W ogóle muszę jutro szefa zjechać trochę, bo dzisiaj przesadził z rzucaniem się za rzeczy, których nie zrobiłem
Te się zaciska i obkurcza:
https://toya24.pl/product-pol-10016009-ZESTAW-200-SZTUK-ZACISKANYCH-KOSZULEK-TERMOKURCZLIWYCH-0-5-6MM2.html
Te się tylko
A wyglądają jak te drugie