Aktywne Wpisy

OCIEBATON +500
Jak co roku pewna cześć społeczeństwa oburzona na billboardy "Pokonajmy to zło" xD
Dziwnym trafem pisowcy uznali ze to oni są złem
Ahh jaki piękny dzień dzisiaj
Do
Dziwnym trafem pisowcy uznali ze to oni są złem
Ahh jaki piękny dzień dzisiaj
Do

Goronco +1595
Jak co roku!
Wpłacę 0,1gr za każdego plusa pod tym wpisem. Oczywiście załączę potwierdzenie przelewu.
Do końca świata i jeden dzień dłużej!
#wosp
Wpłacę 0,1gr za każdego plusa pod tym wpisem. Oczywiście załączę potwierdzenie przelewu.
Do końca świata i jeden dzień dłużej!
#wosp
Życie z tą przypadłościa to miedzy innymi:
-Zero szacunku od kogokolwiek, każdy traktuje cie jak dziecko czy to w urzędzie, pracy czy u lekarza, każdy automatycznie mówi ci na "ty" i o ile mam w to wywalone bo sam nie lubię form "pan" i "pani", to jednak trochę mnie irytuje jak ja zwracam się do kogoś na "pan", a on dalej na "ty", pomimo tego, że wie, że jestem dorosły.
- Nikt nie bierze twoich słów i porad na poważnie, możesz byc ekspertem w danej dziedzinie, dawać sensowne porady, a on i tak będzie miał to w dupsku i zrobi po swojemu albo spyta kogoś bez babyface
- Poznanie dziewczyny jest niemożliwe, kobiety lubią starszych mężczyzn, a przez baby face każda laska automatycznie myśli, że masz 13 lat i każe ci spadać albo wyśmiewa, że jakiś "gimbus" do niej zagaduje (hui z tym, że jesteś starszy od niej).
- Kompletna ignorancja podczas rozmów jeśli jest z tobą ktoś bez babyfaca.
Jeśli zdarzy się sytuacja, że rozmawiacie na przykład ze swoimi znajomymi i towarzyszy wam ktoś bez baby face to w rozmowie po prostu nie istniejecie, każdy będzie się zwracał tylko do tego co wygląda na starszego.
- Wychodzenie po zmroku jest śmiertelnie niebezpieczne, z racji tego, że każdy was uważa za gimbusa to jesteście głównym celem ataków Sebastianiow i oskarkow z liceum chodzących w 15-osobowych grupach po mieście.
- chodzenie do klubów, pubow czy gdziekolwiek, gdzie sprzedaje się a-----l mija się z celem, barmani czy kasjerzy zawsze bulwersyjnie pytają się o dowód, że aż się przestaje chcieć pić albo od razu mówią, że mi nie sprzedadzą nic nawet nie pytając o dowód. A nawet jak sobie kupisz a-----l i zaczniesz pić to każdy będzie się na ciebie gapił i śmiał pod nosem.
Oczywiście takich przykładów jest o wiele więcej i możecie dodawać swoje w komentarzach. Dodam jeszcze, ze babyfacem u kobiet jest zupełnie odwrotnie i jest on u nich wręcz pożądany.
#przegryw #blackpill #logikaniebieskichpaskow #bekaznormictwa #logikarozowychpaskow
Dodatkowo to nie jest tak, że "dłużej jesteś młody" tylko starzejesz się jeszcze szybciej - po prostu wyglądasz bardziej karykaturalnie. Jak mi doszły zakola, to już ogólnie kaplica - więzień auschwitz, staruch i niemowlak w jednym.
Ujmowanie godności, dyskredytowanie, ignorowanie, poniżanie, izolowanie od grupy, wykluczanie i ogólne gnojenie to standard.
Zawsze marzyłem, żeby być branym na poważnie, ale
@heartheroar: akurat się zgadzam z tym w 100%. Będąc bogatym można r----c najbardziej płodne Julki, o których nawet oskarki mógłby pomarzyc sam będąc karakanem 160cm i krzywa morda. Często się mówi, że to cope bo to brak pożądania i one to
Więc to nie tak, że baby-face nie jest pożądany u różowych. No
źródło: Bejbek.
Pobierz@Propagidator: no oczywiście, że mam ugly baby face. A przykłady jakie ty tu podajesz to nie są żadne baby facy tylko pretty boys, tutaj masz przykład baby face o jakim mówię, typ wiek 30 lat:
źródło: IMG_20230927_000954
PobierzTakże baby dać wkręt dużym atutem, pod warunkiem, że jest się przystojnym.
@LadnyChlopczyk: to wtedy jest się pretty boyem, to trochę inna sytuacja. Pretty boye zazwyczaj wyglądają na 20-22 lata, a w opisywanym przeze mnie baby face jesteś uwięziony w ciele z ryjem 14 letniego gimbusa.
Tutaj typ ma 23 lata, a wygląda na 15 max. O takich przypadkach mówię
źródło: 1000000127
Pobierz