Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty Informuję iż kupujący narodowości Niemieckiej zakupił ode mnie w jednej transakcji : 139561.74385382 Cena była na tyle korzystna że postanowiłem sprzedać PCC. Być może będę tego żałował. Co prawda uzgodniliśmy że nie mogę ujawnić danych kupującego, nie mniej jednak Niemcy przyglądają się intensywnie PCC. Cena jaką uzyskałem była bardzo dobra, tyle mogę powiedzieć. Tutaj adres docelowy na który przekazałem wszystkie swoje PCC. Czy będę kopał dalej? Zobaczymy, być może ale tylko w tedy gdy zobaczę jakieś poważniejsze ruchy, poważniejszy handel na MINTPAL lub podobnej rangi giełdach. A Wam życzę sukcesów w kopaniu i żeby Wam kurs leciał na księżyc! Pozdrawiam i dziękuję za współpracę. A to adres odbiorcy tylko tyle mogę podać: http://polishcoin.nsolutions.pl/address ... CDvbSBG45W 9zTbagkntxu5Ja1Sk76mGpiaCDvbSBG45W

#polishcoin
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@only: Oczywiście że prawdziwa, nie mam zamiaru tego udowadniać. Nie widzę tutaj żadnego powodu bym mógł zostawić pcc. Wolę pokopać doge. Przynajmnie dopóty twórcy PCC nie zaczną działać trochę poważnie, np inwestując PCC by PolishCoin wszedł na mintpal lub cryptsy. Bez tego zaczynam to nieporozumienieCOIN Także obecny mój stan to 0 pCC
  • Odpowiedz
@kryptoaukcjePL: Chodziło mi o " Niemcy przyglądają się intensywnie PCC", jeden zakup raczej nie sprawia, że cały naród interesuje się kolejnym shitcoinem. Naprawdę nie wiem skąd ten optymizm do tej waluty u niektórych osób.

A, no i gratulacje, że udało Ci się to sprzedać po dobrym kursie, raczej nie będziesz żałował.
  • Odpowiedz