Wpis z mikrobloga

Najgorzej to jest mieć takiego penisa 16-17 cm jak ja. Dla kobiet to za mało, a trąbka się wygadał, że amerykańskie satelity szpiegowskie dostrzegają obiekty o wielkości przynajmniej 15 centymetrów, więc nie mogę wyjść z gołym siurdakiem na działaczkę, bo nigdy nie mogę mieć pewności, że jakiemuś Johnowi się akurat nie nudzi podczas pracy w wojsku i nie wykorzystuje takiej satelity do oglądania mojego przyrodzenia znad ziemskiej atmosfery.
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Używam elegancko do szczania, na stojąco, bo nie jestem p---ą żeby siadać do szczania.

@RobieZdrowaZupke: ale mieszkanie z mamą, która myje kibel to już nie jest "p---------ć"? xD większość facetów, którzy mieszkają sami jednak sika na siedząco, pomijając teren i knajpy
  • Odpowiedz
@RobieZdrowaZupke: czytałem u Lwa-Starowicza że w naszej okolicy statystyczny benek to 13cm więc mi brakuje tylko pięciu. Natomiast gdzieś indziej (być może instytut danych z d--y, nie pamiętam) czytałem że najpopularniejszy wariant wśród kobiet to nie jest wbrew pozorom mikrus 25cm tylko 17. Cóż, przynajmniej nie jesteśmy Azjatami.
  • Odpowiedz
@RobieZdrowaZupke: Srednia z najbardziej rzetelnych badań to 13,1cm, jeżeli facet ma 16cm i uważa że to mało, to wiem że na pewno dodaje sobie z 4cm. Sam mam 16,5 i to jest kawał pały i dla niektórych kobiet to wrecz za dużo
  • Odpowiedz