WITAM. Minąłem się ostatnio z Panią Peretti na drodze. Chciałbym podzielić się wnioskami: - na drodze z ograniczeniem 50km/h jechała MNIEJ niż 50km/h - jechała jak na nią skromnym autem - granatowe Audi Q3 albo Q5 (nie rozróżniam) - auto nie miało indywidualnej, kasztańskiej rejestracji (skromność zawitała w progi) - Pani nie miała w dłoni telefonu, nie kręciła instagramków (może to efekt odcięcia rodziny od social mediów)
Minąłem się ostatnio z Panią Peretti na drodze. Chciałbym podzielić się wnioskami:
- na drodze z ograniczeniem 50km/h jechała MNIEJ niż 50km/h
- jechała jak na nią skromnym autem - granatowe Audi Q3 albo Q5 (nie rozróżniam)
- auto nie miało indywidualnej, kasztańskiej rejestracji (skromność zawitała w progi)
- Pani nie miała w dłoni telefonu, nie kręciła instagramków (może to efekt odcięcia rodziny od social mediów)
Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania, zapraszam
#motoryzacja #polskiedrogi
@PodniebnyMurzyn może w końcu trafiło do tego pustego łba.
@Atreyu: w sumie takiego życia offline trochę tak, w dupie masz internet i dramy a chłop i tak przynosi pewnie miliony zł na waciki
@login_cwiczebny: wypopki zazdroszczą sukcesu i pieniędzy, tak jak mnie
@Atreyu: A tobie czego mam zazdrościć? Że masz stare żółte bmw? Phi...
EDIT: Przepraszam, to nie ty masz stare żółte BMW :D
syna debila który wącha kwiatki od dołu ?
moze cos do pustego jak wiadro łba dotarło ze świat się nie kończy na BMW i nowej torebce
szkoda tylko ze +3 chłopaków tez wącha..
no jest czego..
Takie są fakty
Nie ma większej plamy na honorze Polaka jak widzi że ktoś ma lepiej od niego, szczególnie niewielkim kosztem