Wpis z mikrobloga

#ukraina
Czy zełeńskiemu coś dało porównanie niektórych krajów do Rosji? Wątpię.
Co to dało PIS? Możliwość stworzenia awantury z Ukrainą i pokazania się jako władza która walczy o własny naród. Myślę że to jest rola ktoś PiS zaplanował zełeńskiemu jakiś czas temu.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WMPP: Czy PiS zaplanował taką rolę Zełenskiemu to nie wiem, ale trzeba być ślepym, żeby nie zauważyć, że pisowcy celowo doprowadzili kryzys zbożowy do eskalacji. Uprzednio na nim zarabiając.
  • Odpowiedz
  • 0
@JPRW tak szachy 7d xD dzialali doraźnie a ukry myślały ze jak tupna nóżka to cos się zmieni i sie zmieniło okazało się ze zelenski to sebix na pasku oligarchów
  • Odpowiedz
@printf: Byli dość mądrzy, żeby przez rok robić interesy na ukraińskim zbożu i polskich rolników mieć w poważaniu.
  • Odpowiedz
  • 0
@JPRW rozczaruje cię ale nie odkryles ameryki ze to działania pod słupki wyborcze co nie zmienia faktu że ten zakaz jest dobry dla polskich rolników. Mam w dupie interes oligarchów ukraińskich i nawet lamenty zelenskiego tego nie zmienią. Ten mały człowiek nie jest w stanie powiedzieć przepraszam a poucza nas i wyzywa od ruskich na forum ONZ. Niech sie tam tłuką jak najdłużej bedziemy mieli spokój z ruskimi i z nimi
  • Odpowiedz
nie odkryles ameryki ze to działania pod słupki wyborcze

@printf: Właśnie to wyżej napisałem, a ty twierdziłeś, ze nie, bo pisowcy nie robiliby szachów 7d.
  • Odpowiedz
@printf: No trudno uważać, że to nie był plan, skoro kiedy można było próbować wiosną blokować jakikolwiek handel ukraińskim zbożem na poziomie UE, legalnie, to oni klepnęli przedłużenie dotychczasowych reguł, przeciwko którym ostro protestowali XD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@JPRW: @thorgoth @printf ono tylko chcą abyśmy myśleli że są głupi. Uważam że za zamkniętymi drzwiami są na prawdę mądrzy, a dzielenie prezesowi wychodzi zawsze idealnie
  • Odpowiedz