Aktywne Wpisy
mirko_anonim +77
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Wariner +406
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
Wady zgryzu i postawy
Grube są piwnicy mury
Jest codziennie tarcie rury
Komentarz usunięty przez autora
"Kaczy" i "raty" się nie rymuje, żeby zachować rdzeń "acz" można zrobić np "i połowa kraju płacze". Wciąż da sie to zaśpiewać ale trochę
Było tez pare osób w komentarzach które podniosły rękawice i wymieniliśmy pare „normalnych” komci i szanuje te osoby bardzo za to, ze nie dały się sprowokować i rzeczowo odbijały piłekcze mając tez konkretne argumenty w zanadrzu.
Niestety jednak większość przegrywow to po prostu leniwe niedojdy życiowe zwalające całe zło tego
Generalnie obwinianie ludzi za to że nie dali się sprowokować pachnie trollem. Też prowokuję i też się daje, ale coraz rzadziej
@Usmiech_Niebios: tak tak... oni sie urodzili i juz na porodówce pielegniarki im dokuczaly a lekarz patrzyl z ogarda xD
Mógłbym iść od drugiej strony i zapytać się czy serio wierzysz że jesteś szlachetnym rycerzem na białym koniu który z pełnym poświęceniem zstepuje do głębi żeby po raz pierwszy plwać na ludzi nigdy nie oplutych, z natury zgniłych - ale po co?
@gaski: Skiba nie śpiewa oryginału.
dlatego jak
Jak zaczną ciebie obrażać to też będziesz zły.
A lubisz obrażać innych, nie ukrywajmy - inaczej byś tego nie robił.
Więc ludzie nie lubią być obrażanymi ale lubią obrażać. Hejt jest przyjemny dla mózgu. Sam go uprawiasz więc wiesz.
Swoją drogą z tym naprawianiem życia i walką sam jesteś hipokrytą - czemu nie podkręcasz teraz kompetencji zamiast pisać na mirko? Czemu nie naprawiasz uszkodzonych koszy na śmieci, nie zbierasz butelek, nie jesteś na siłowni? Bo hejt jest
Ludzie na tagu przegryw chcący pomóc innym nie mają tzw "skóry w grze" - konceptu który kradnę od Nassima Taleba.
Kolega Notes nie wyda nawet 10 złotych żeby pomóc przegrywowi - ale udzieli mu darmowej dobrej rady.
I taką dobrą radę trzeba koniecznie przyjąć z uśmiechem i podziękować - bo inaczej jest się hipokrytą?
To kto konkretnie prosi o te dobre rady? Kto poprosił o bycie obrażanym?
Bo jeszcze rozumiałbym kogoś kto prosi o rady i je wyśmiewa - chociaż może je przecież znać, ba; mógł je nawet próbować wprowadzić w życie - ale nie wyszło. Wciąż, poprosił + wyśmiewa = hipokryzja.
mamy osobę która o radę nie prosi.
mamy osobę która przychodzi ochrzanić tą drugą osobę z niechcianą radą.
To kto tu popełnia błąd perspektywy?
Na temat rozumienia ogólnego rad nie mam w sumie nic do powiedzenia.
Czy masz coś do powiedzenia na temat konkretnych rad których przykład wkleiłem?