Aktywne Wpisy
Tyrande +17
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
xiv7 +41
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
#pcmasterrace #monitory #monitor #pc
Wczoraj zamówiłem oba te monitory (z małą różnicą - zamówiłem wersje curved) aby sobie na spokojnie w domu porównać i sprawdzić, jutro mam mieć paki więc będę mógł coś więcej powiedzieć
W tej chwili mam płaskie aoc 32 75hz ale po zmianie biurka na krótsze moje oczy dostają okrutny #!$%@?
nie robiłem jakichś profesjonalnych testów bo się za bardzo na tym nie znam
odpaliłem parę gier (głownie single, nie jestem esportowym swirem i nie wnikam w ghosting na VA) na jednym i drugim i w obu przypadkach lepiej wszystko mi pasowało na GIGABYTE - bardziej naturalne kolory, przyjemniejszy kontrast
mialem wrażenie, że AOC trochę podkręca kolory, nie zawsze ładnie to wyglądało, np. w wiedźminie wszystkie gęby były mocno pomarańczowe
(pewnie dałoby się to korygować jakimiś ustawieniami