Aktywne Wpisy
Szymon Hołownia, od niedawna Marszałek Sejmu RP wg precedencji druga osoba w państwie, nie ma wykształcenia wyższego. Chciałem Was zapytać co o tym sądzicie.
Fot. z biogramu Szymona Hołowni w Wikipedii, starałem się wybrać coś jak najmniej nacechowanego emocjonalnie. Jest to zdjęcie pozowane, na które się zgodził, a pewnie wybierał spośród kilku, czy kilkunastu zrobionych.
#polska #polityka #sejm #parlament #wyksztalcenie #szymonholownia #trzeciadroga #polska2050 #ciekawostki
Fot. z biogramu Szymona Hołowni w Wikipedii, starałem się wybrać coś jak najmniej nacechowanego emocjonalnie. Jest to zdjęcie pozowane, na które się zgodził, a pewnie wybierał spośród kilku, czy kilkunastu zrobionych.
#polska #polityka #sejm #parlament #wyksztalcenie #szymonholownia #trzeciadroga #polska2050 #ciekawostki
Czy ma dla Ciebie znaczenie, że Marszałek Sejmu Szymon Hołownia nie ma wyższego wykształcenia?
- Tak 11.5% (83)
- Nie 88.5% (638)
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy postępuje źle? Jestem w długim związki (6 lat) z narzeczoną. Ja mam 29 lat, ona 33. Mam mieszkanie 2 pokoje we Wrocławiu (własnościowe)). Planuje dobrać kredyt, sprzedać te mieszkanie i kupić 3 (dla mnie to nie problem). Problem w tym, że nie potrafię zrozumieć partnerki. Od roku naciskam ją na dziecko, mimo że powtarza że chce mieć i co chwile przekłada dany termin starań. Cały czas mówiła, że
Czy postępuje źle? Jestem w długim związki (6 lat) z narzeczoną. Ja mam 29 lat, ona 33. Mam mieszkanie 2 pokoje we Wrocławiu (własnościowe)). Planuje dobrać kredyt, sprzedać te mieszkanie i kupić 3 (dla mnie to nie problem). Problem w tym, że nie potrafię zrozumieć partnerki. Od roku naciskam ją na dziecko, mimo że powtarza że chce mieć i co chwile przekłada dany termin starań. Cały czas mówiła, że
Muszę przekierować swoje życie na inne tory. Przemyśleć parę spraw. Myślałem m. in. o zapisaniu się na wolontariat albo pomocy finansowej komuś kto naprawdę tego potrzebuje (w tym roku bardzo dużo mam osób na korkach).
Pozdrawiam dobrych chłopaków. Nie przejmujcie się tym, że niemal wszystkie laski chcą przystojniaków, bo one nie są tego warte. To są tylko NPC. Ich oprogramowanie nie pozwala na inne myślenie ;)
#przegryw #samotnosc #zwiazki #blackpill #whitepill
nie wiem ile masz lat, ale zgodnie z *pillowymi skryptami, dopóki laski są przed ścianą, niewiele wskórasz więc faktycznie zajmij się sobą
Mam tego świadomość, 2 fundacje antypedofilskie padły, bo szefowie pieniądze brali do kieszeni. Będę bardzo uważał.
@Bubakowski Dzięki wielkie!
xD a tak na serio - są dwa rodzaje wolontariatu, który jest wart zachodu.
1. Pomoc dzieciom, bo to nigdy nie jest tylko ich wina.
2. Pomoc zwierzętom, bo nawet jeśli jakiś ekoszur lewak robi z nich maszynkę do pieniędzy, to ich cierpienie jest realne.
Uważaj na wszelkie wolontariaty typu przygotowanie koncertu, zbiórka pieniędzy.
Idź drogą Korczaka - edukacja, praca organiczna.
Pozdro
@WirusowaPotworzyca Też mam takie podejście. Raz w Polsce poznałem dziewczynę co mi mówiła, że wierzy w miłość bez egoizmu i zależy jej na moim szczęściu. No, ale odmieniło się jej, wybrała kogoś innego więc ja nie wierzę w żadne słowa kobiet i mam radykalne poglądy.