Aktywne Wpisy
Deker01 +349
Taka tam aferka przed nami ;)
Regis86 +158
Postanowiłem nauczyć synów jak działa inflacja. A dokładniej - zademonstrować.
W szkole dzieciaki zbierają karty Panini z piłkarzami - od tych aktualnych, po nieco starsze. Ja akurat testowałem coś w robocie i musiałem w tym celu zamówić dowolny produkt zza granicy (ale na określoną kwotę). Akurat nawinęła mi się babka sprzedająca hurtowo przecenione karty (z 2022, MŚ w Katarze). Kupiłem więc 8 kartonów "big packów", bo akurat tak mi pasowało kwotowo. Każdy
W szkole dzieciaki zbierają karty Panini z piłkarzami - od tych aktualnych, po nieco starsze. Ja akurat testowałem coś w robocie i musiałem w tym celu zamówić dowolny produkt zza granicy (ale na określoną kwotę). Akurat nawinęła mi się babka sprzedająca hurtowo przecenione karty (z 2022, MŚ w Katarze). Kupiłem więc 8 kartonów "big packów", bo akurat tak mi pasowało kwotowo. Każdy
Mirki co się odwaliło to ja nawet nie byłem wczoraj w Rzeszowie na ulicy sportowej 6 wymieniać rury w piwnicy. Właściciele piwnicy wiedzieli z wyprzedzeniem, że będziemy to robić była kartka w bloku wywieszona. Przychodzimy a jeden typ do nas że nie wejdziemy lekko przerażony bo on tam trzyma jakieś białko. Patrzymy trochę na niego jak na d$bila no i mówimy że musimy nie ma opcji jak nie otworzy to będzie musiał płacić kary rury są wspólne. No i otworzył nam a tam pic rel Big Bag 1000kg WPC mówi koleś że firmę ma i nie ma gdzie tego trzymać... my zrobiliśmy oczy lekko byliśmy w szoku. Żeby było śmieszniej typ wynajmuje piwnice obok i trzymał w niej betoniarkę xD i jakieś inne worki nie mam pojęcia po co.
Jutro ma to niby wynieść dam znać po 16:00 jak wrócę z roboty czy zniknął ten bajzel plusujcie to zawołam.