Aktywne Wpisy

DonGebels +62
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
źródło: be8e40493ade9d3c7eb603774754770c20c9c66a33cd66e5e3eaf1ceaeecf3fa
Pobierz
Nowa_Zielonka_ +93
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś

#przegryw #depresja
Starsza siostrzenica już ma mnie gdzieś, ale z drugiej strony ja też jej żadnej rozrywki zapewnić nie umiem.
@AndrzejBabinicz: właśnie nawet nie tylko te fizyczne, ale żeby zaburzeń nie przelać
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: skąd się na tym znasz
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: pisz tutaj, bo mnie też zaciekawiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CowiekDebil: ale jaki cope? Ja nie lubię dzieci i nie widzę nic fajnego w tej historii. Tak po prostu nie mam instynktu tacierzynskiego i w życiu bym nie chciał mieć gówniaka xd
JakiCHś
Trzymam za was wszystkich kciuki Mirki.
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: napiszę ci że mam te same przemyślenia, prawdopodobnie nie będzie dane mi założyć rodziny choć jeszcze jakieś próby w życiu będą to widzę że dzieci są jak plastelina, wystarczy im dać dobry przykład a nawet niecały i one potrafią naprawdę fajnie się ułożyć. Najbardziej mi szkoda tego że np mnie czy brata traktowano jak bachora, jeść dach nad głową ubranie po starszym bracie i przecież wszystko mioł, rodziców