Wpis z mikrobloga

Które hotele warto odwiedzić poza sezonem z dzieciakami 2-3l w promieniu 200 km od #wroclaw ?
- pokoje 3 osobowe
- basen
- sala zabaw, plac zabaw
- opcjonalnie żarcie na miejscu
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Byłem tam jesienią rok temu, baseny ciepłe. Wątpię żeby była zimna woda, szczególnie w tych mountain, tam sezon jest non stop.
  • Odpowiedz
@let_it_be: Wymieniłeś te, które też zawsze monitoruję. Znajomi zachwalają też czarny kamień w Szklarskiej. Ja byłem teraz w Holimo, ale nie polecam.

@Wychwalany Ogólnie dla mnie wadą tego typu obiektów jest właśnie to, że są dla dzieci xD Tzn. pchasz się do gniazda. Ja preferuję np. nocleg w pobliżu hotelu z fajnym Aqua i wypad do niego. Masz przynajmniej większy spokój. Byłem np. ostatnio w willi odkrywców w szklarskiej
  • Odpowiedz
  • 0
wadą tego typu obiektów jest właśnie to, że są dla dzieci xD Tzn. pchasz się do gniazda

@Iudex: dokładnie, dlatego jeżdżę w tygodniu gdy naród musi być w robocie ( ͡° ͜ʖ ͡°) zdarzało się że byłem sam w hotelu, a zazwyczaj są tylko osoby na spotkania biznesowe, baseny puste do wieczora, sale zabaw puste cały czas. Dzięki za namiary i pomysły
  • Odpowiedz
@Wychwalany: Daj znać gdzie byłeś, bo to jest dla mnie częsty temat bardzo. Właśnie teraz niejako przy okazji odhaczyłem to Holimo i jest to jednak hotel marny, a w cenie premium. Żarcie było naprawdę świetne, reszta to mocno średnia.
  • Odpowiedz