Wpis z mikrobloga

Było iść do zawodówki, zrobić szkołę i iść do kołchozu który brał takich ludzi za 4,5k na rękę. Odłożyć kasę i zamiast na studia próbować uderzać to iść na prawko C+E i bym obecnie już miał mieszkanie i jakieś fajne auto, ogólnie stabilizację.

A tak #!$%@? za 3k fizycznie w gównorobocie na zleceniu i mam komornika xD Ja #!$%@? #!$%@?łem 8 lat życia na sam nie wiem co. Jak do 30 się nie ogarnę to magik
#przegryw
HuopWsiowy - Było iść do zawodówki, zrobić szkołę i iść do kołchozu który brał takich...

źródło: 5a37bdd913c0044147128450b69c962a

Pobierz
  • 14
@HuopWsiowy: spójrz na to z innej strony. Gdybyś jeździł na tirach c+e byłbyś w domu raz na 3/4 tygodnie przez max tydzień a potem znowu trasa. Po co by ci było wtedy mieszkanie jak byś i tak w nim prawie nie mieszkał? A tak to jestes cały czas w domu. Szukaj pozytywów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jak tak bardzo chcesz iść na tiry to co za
@HuopWsiowy: co by mogło być gdyby to najgłupszy sposób myślenia , masz jak masz i koniec a gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem
Każdy mógłby w swoich marzeniach lepiej ale no jak jest każdy widzi
@Linnior88: Ehh no niby tak ale ja to #!$%@?łem sobie życie po całości, no każda decyzja to jakbym jakiś autyzm miał xD A człowiek po 8 latach posiadania niczego i tyrania w gównie jest już zmęczony dosyć mocno
@HuopWsiowy:
Wariant 1:
- idziesz do zawodówki
- użerasz się 3 lata z sebixami i odkrywasz jak głupim można być
- tyrasz całe życie w kołchozach za trochę powyżej minimalnej ale Janusz trzyma cię w kieszeni
- odżywiaj się tłustym i śmiecowym żarciem bo tylko to trzyma się przy życiu po 12 godzinnych zmianach

Wariant 2:
- idziesz do technikum
- 0 interakcji z płcią piękną przez 4 lata
- ledwo
@HuopWsiowy: Jedyny dobry wariant to znajomości. Mi się udało znaleźć fajną pracę tylko dzięki wujkowi, inaczej bym marnował życie w kołchozie. Smutna jest myśl że nie osiągnąłem nic samemu mimo dobrych wyników na egzaminach i ambicjach, ale tak bywa, taki kraj, takie okoliczności.
@HuopWsiowy
Nie polecam pisać o Harrym Potterze, a już na pewno nie jeśli do rejestracji użyłeś polski numer.
Co do wariantów, za ostatnie pół roku 30 tys euro netto z C+E i nic nie odlożone. Można dużo zarabiać, ale też nic z tego nie mieć.
@slawencjusz
Nie istnieje tylko jeden typ roboty i obraz spasionego kierowcy alkoholika i diviarza. Można codziennie spać w swoim łóżku w domu i dobrze zarabiać
@CrystalClear: Nie no z magikiem to w grze co najwyżej, po prostu po 30 zrobię mentalny reset i #!$%@?ę gdzieś do innego kraju spróbować od nowa. Odłożę ze 2k euro i pojadę do Holandii pracować w szklarni bo co mi zostanie