Aktywne Wpisy
ewa-m +1096
#czestochowa #nowapraca #nowanadzieja #depresja
Bardzo proszę o trzymanie za mnie kciuków. Byłam wczoraj na rozmowę o pracę w dziale księgowości, a dziś dostałam telefon że jutro mam być na dniu próbnym czy się sprawdzę.
Praca blisko, autobusem jakieś 20 minut, biurowa i zaczynałabym umowę po zakończeniu zasiłku chorobowego związanego ze stanem psychicznym po odejściu Mamy.
Mam ogromną nadzieję że będzie wszystko ok, że dostanę pracę, stabilność finansową i będę w miarę szczęśliwa.
Bardzo proszę o trzymanie za mnie kciuków. Byłam wczoraj na rozmowę o pracę w dziale księgowości, a dziś dostałam telefon że jutro mam być na dniu próbnym czy się sprawdzę.
Praca blisko, autobusem jakieś 20 minut, biurowa i zaczynałabym umowę po zakończeniu zasiłku chorobowego związanego ze stanem psychicznym po odejściu Mamy.
Mam ogromną nadzieję że będzie wszystko ok, że dostanę pracę, stabilność finansową i będę w miarę szczęśliwa.
TTedbundYY +78
Pamiętajcie jeżeli chłop jest samotny to jest samotny i prawdopodobnie dobrze maskuje depresje i rozważa magika jest pogrążony w samotności, mało co sprawia mu przyjemność totalna anhedonia powolna agonia i zgorzknienie połączone z frustracją, praktycznie nie żyje tylko wegetuje, bo samotność niszczy łeb jeśli podstawowa potrzeba Maslowa nie jest zaspokajana a słowa prof. Brunona Hołysta zawsze bede pamiętał " Ten kto nie zaznał miłości to tak jakby umarł za życia" można "kołpować"
#gownowpis