Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bangos: nawet jeśli nie magik, to zawał, gdzieś czytałem, że samotność zwiększa o 20% szanse wystąpienia chorób kardiologicznych
  • Odpowiedz
  • 1
@77023: eh, raz, że chorób kardiologicznych to pewnie i psychicznych. Plus obstawiam, że jak nie ma się dla kogo tyle czasu starać to potem już dla samego Siebie to będzie za mało ale nie wiem ( ͠° °)
  • Odpowiedz
@Bangos: ja tak samo( ͡° ͜ʖ ͡°) dbam o zdrowie ale i tak jestem przewlekle chory i pewnie pozyje 3 może 5 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak chuOP cuduje żeby jakoś to ciągnąć, nie ma co się tym przejmować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Ishimura: eh, szkoda tego całego wysiłku z nie piciem i nie paleniem. Skoro chuOP przez takie coś i tak cierpi jakby palił i pił ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@sqlserver: Ciekawe skąd możesz takie założenia stawiać?
Joke wisielczy:
Przychodzi pacjent do psychiatry i zaczynają rozmawiać:
- Pańska liczba myśli samobójczych na dzień?
- W normalnych ilościach
- Normalne ilości to zero ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@sqlserver: xD, szklana kula w łapie widzę. Ale to dobrze, jakby nikt nie negował osób z problemami psychicznymi to by nikt pewnie też im nie pomagał. Równowaga w naturze musi być. Tak trzymaj Miras ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@sqlserver: a gdzie ja niby napisałem, że jestem samotny (mam znajomych jakichś), ogólnie stwierdzam tylko, że jak ktoś jest tam absolutnie samotny to taki zachód z dbaniem o zdrowie jest taki sobie. Napisałem, że mam problemy z psychiką. Wiec patrzysz nie mam pojęcia na co. Nie pisz do mnie więcej jeśli chcesz obrażać. Peace
  • Odpowiedz