Aktywne Wpisy
Tęsknicie czasem za pierwszymi, niewinnymi miłościami? Ja czasem tęsknie za Adasiem z podstawówki, co mi mówił ładnie cześć i odprowadzał do szkoły.
Teraz robi czasem biznesy z moim ojcem i się boję, że go spotkam w końcu i umrę ze wstydu.
Teraz robi czasem biznesy z moim ojcem i się boję, że go spotkam w końcu i umrę ze wstydu.
drivent +14
Komentarz usunięty przez moderatora
@Harven: No jedno i drugie nie jest ok...
@Harven: on nie jest tu od myślenia tylko od wrzucania propagandy poza teren tvpis
@Stalionnn: napisz jeszcze że żydzi rządzą światem wspólnie z reptlianami. Będziesz bardziej wiarygodny.
Bo kiedy rozmowa idzie w kierunku stronniczości TVP i ilości emigrantów w Polsce, ty piszesz o żydach w Izraelu. Może cos dorzuć o stanie wód w północnej Nadrenii? też nie będzie w temacie...
P.S. Hollywood założyli żydzi, którzy emigrowali z Polski, gdzie nie
@Harven: że to dwie osobne kwestie? Jak ocena jednego się ma łączyć z oceną drugiego, bo kompletnie nie rozumiem
@Stalionnn: z biznes klasa to stawka 40 tysi
@Harven: ja myślę, że każde gówno śmierdzi podobnie i to że ktoś mi nasrał w ogródku nie oznacza że drugi też może.
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: woleli oszczędzać i zapłacić 3k Putonowi i Baćce. Chytry dwa razy traci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyżby w Niemczech i Francji?
@Stalionnn: To nie jest mój rząd, to rząd mafijny na sznurkach moskwy. Rząd zdrajców którzy są w stanie sprzedać swoją ojczyznę i przyszłość pokoleń dla 500 zł.
Pluje na ciebie i tobie podobnych.