@Lukardio: podoba mi się jak najbardziej prawdziwy wizualny podział na #k0nfedepis i opozycję. Tragedia dla Polski, że koalicja #k0nfedepis ma aż tyle mandatów...
@BajaScorpions: Trollu a jakie doświadczenie zawodowe ma Tusk czy Kaczyński?
JKM założył i prowadził tygodnik, jest felietonistą, był zawodowym brydżystą, ma fundację dla osób niepełnosprawnych. I poza tym jest dość bogatego domu, czego nigdy nie krył więc nie musiał tyrać na budowie żeby dorobić.
Za to taki Kaczyński, to resertowe dziecko z UBeckimi korzeniami. Bez prawa jazdy, konta w banku i jakiekolwiek doświadczenia poza polityką. Nie stworzył nawet pół miejsca etatowego.
@obserwator_nsa: xD zapomniałeś napisać, że w filmach grał (samego siebie, jak małpa), dużo dzieci narobił i publikuje porady jak być ojcem, będąc karykaturą ojca.
Niestety, dla mnie praca musi mieć sens ekonomiczny; publikacja własnych, chorobliwych wysrywów nie jest pracą. I nie będzie mi żałosny miłośnik rozmów o Hitlerze, JE Włodzimierza Putina i pedofilii życia meblował. #pochowacpodprogiem
Zaś JE Jarosław Kaczyński cóż, w wojsku służył, wykładał przez niemało lat,
#polityka #holownia #lewica #psl #kukiz #psl #korwin #bekazkuca #kukiz
#po #polska #polityka #sondaz #konfederacja #po #wybory #neuropa #4konserwy
#pochowacpodprogiem
#sondaz
źródło: NjU3ZjkwYQs0USxZRAxsHncJeAMCVWJIIBFgSEQ4YVxhByJfWUdhDDxfPxgOByFEMkEvGgoAPkQlX3ULGx5hHGQcPgMYByILLBw_BwkSKkVnBTkJUxF6DHhVP1lbWnoObQN3CAgUf0dgUDwMDUF7XTMKag9JCg
PobierzJKM założył i prowadził tygodnik, jest felietonistą, był zawodowym brydżystą, ma fundację dla osób niepełnosprawnych. I poza tym jest dość bogatego domu, czego nigdy nie krył więc nie musiał tyrać na budowie żeby dorobić.
Za to taki Kaczyński, to resertowe dziecko z UBeckimi korzeniami. Bez prawa jazdy, konta w banku i jakiekolwiek doświadczenia poza polityką. Nie stworzył nawet pół miejsca etatowego.
szkoda tylko np. konfederacja która jest taką nową siłą, przyjmuje spadochroniarzy związanych z pisem
@obserwator_nsa: No, jeszcze dojdzie konfederacja do tego pisu i będzie cudownie <3 Będzie taki wolny rynek, że o #!$%@? xD
@obserwator_nsa: xD zapomniałeś napisać, że w filmach grał (samego siebie, jak małpa), dużo dzieci narobił i publikuje porady jak być ojcem, będąc karykaturą ojca.
Niestety, dla mnie praca musi mieć sens ekonomiczny; publikacja własnych, chorobliwych wysrywów nie jest pracą. I nie będzie mi żałosny miłośnik rozmów o Hitlerze, JE Włodzimierza Putina i pedofilii życia meblował. #pochowacpodprogiem
Zaś JE Jarosław Kaczyński cóż, w wojsku służył, wykładał przez niemało lat,