Aktywne Wpisy
Napedikr +307
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Filozofwdresiee +183
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Myślałem, że w związku z chorobą, czy nawet bez związku, Klapek nie pije i nie ma w domu alkoholu, a widzowie, mówiąc, że jest często napuchnięty po prostu się mylą ( ͡º ͜ʖ͡º)
Druga akcja to jak Cukrowa Księżniczka paradowała topless i biedny ubolewał, że będzie musiał wyblurować popiersie, bo to "na Europę idzie".
Typ wstawia cyce (tak wiem, jeszcze mało wyrośnięte, ale za parę lat będzie to dla niej mega wstydliwe) córki na publiczny kanał, żeby zarobić parę dolców z judupy XDDD
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
@kurczakos1: to mnie zwłaszcza wkurza w Gapie. te sceny nic nie wnoszą, są totalnie zbędne, ale dla dodatkowej minuty gniota i tak je wrzuci.
@pelt: mnie też, ale to jest obliczone na odsłony spermiarzy, no niestety. i ten jego chichot czy bardziej po naszemu ropuszy śmiech
@Mikkkoo: to chyba takich co musieli uciekać do Kambodży przez "zatarg" z łowcami pedofili
Kleszcz wrzuca takiego softa dla starych spermiarzy, jak staszki, władki, wieśki itd. Płacą, więc wymagają
@darth_invader: dokładnie i na inne filipiny