Aktywne Wpisy
MyOwnWorstEnemy +746
Niektórzy "rodzice" są zajebiscie toksyczni a nawet nie zdają sobie sprawy ze swojego #!$%@?. Siedze na balkonie a pod blokiem matka z córką. Dziecko jedzie na małej hulajnodze.
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Szary_Anon +219
Kowal mówi że nie może być kolesiostwa w kadrze XDDDD
Ten sam Kowal co razem ze stanowskim wchodzili michniewiczowi tak w dupę, że się rzygać chciało
A dla Stanowskiego Michniewicz to rodzina. Swoja tez bys rownal z ziemia w mediach, by srajkopek miał beke?
Faktem jest, że cieszył się z wygrania barażu i mocno podchmielony w przypływie euforii nazwał Michniewicza najlepszym selekcjonerem, ale później jechał z nim równo.
@IdillaMZ: Nie, zwyczajnie bym się nie odzywał, bo nie byłbym obiektywny, a nie jak stanowski wiecznie chodził z brązowym nosem, bo co dopiero wybrał rodzyny cześkowi.
Co wy #!$%@? XDDDD
Zaczął go krytykować po meczu z Argentyną, dopiero #!$%@? po tym meczu.cały czas w programach mu lizał odbyt