cytmirka cytmirka 10.09.2023, 09:52:02 10 Żeby mi się tak chciało różnych rzeczy jak mi się nie chce (╯︵╰,)Lecę z książkami jak szalona, ciekawe ile przeczytam zanim nie będę już mogła patrzeć na te książki XDD#ksiazki #gownowpis #pokazpsa Pobierz źródło: Zdjęcie z biblioteki kontodlabeki Cyfranek cutecatboy ranunculus Rabarbarowe_sny +5 innych
cutecatboy cutecatboy 10.09.2023, 10:02:06 via iOS 0 @cytmirka zwiększyć dawkę gejozy, mózg wytrzyma Pokaż spoiler
pol-scot pol-scot 10.09.2023, 10:06:54 via Wykop 1 @cytmirka: żal drzew które poszły na druk tego badziewia... hakunnin
cytmirka cytmirka 10.09.2023, 10:49:48 via iOS 0 @onepnch A przydałby się @cutecatboy Gejozy nigdy za wiele xd @pol-scot To książka eko, wytworzona z paliwa @moll Nie, mam do przeczytania jeszcze 8 książek z tego gatunku i nie zamierzam się powstrzymywać xd
Lecę z książkami jak szalona, ciekawe ile przeczytam zanim nie będę już mogła patrzeć na te książki XDD
#ksiazki #gownowpis #pokazpsa
@cutecatboy Gejozy nigdy za wiele xd
@pol-scot To książka eko, wytworzona z paliwa
@moll Nie, mam do przeczytania jeszcze 8 książek z tego gatunku i nie zamierzam się powstrzymywać xd