Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Chłop se na spacer poszedł sam do parku Śląskiego, tylko se humor #!$%@?ł widząc milion płodnych Julek z facetami z dużo gorszym ryjem od siebie, ehh, co mi z dobrego wyglądu skoro boje się kobiet, jak na wakacjach jedna do mnie zagadała to zdębiałem i zacząłem się jąkać XDD
Pamiętajcie, przegryw to styl bycia a nie sam krzywy ryj, tera se tatara zrobilem i se jem i mi przykro, ze nigdy nie bede mial baby majac duze mozliwosci, bo sie curva boje kobiet (╥﹏╥)
Oczywiście gatekeeping takich przypadków jak ty jest absolutnie niedopuszczalny dla nas, bo przecież "muh przegryw ja siem boję ja też chuop", a jak tylko znajdziesz babę, a tak będzie na 100%, to #!$%@? się na innych przegrywów, że po prostu za mało próbowali.
A #!$%@? z tym wszystkim.
@artur-hemingway: bzdura. Nie ma czegoś takiego jak przegryw z dobrą mordą. Założę się że niedługo dołączysz do grona przegrywów, którzy wyszli z przegrywu i będą rzucać gówno radami zapominając o swojej dobrej mordzie. tak to jest jak oskarkom się nudzi to muszą przychodzić na tag.
#!$%@? tak dalej, jeszcze chwila i będzie, że przegrywy się po prostu nie starają, a ty tak i dlatego z niego wyszedłeś. Oszukuj sam siebie.
@artur-hemingway: Czyli nie jesteś przegrywem tylko normikiem w dołku, który akurat ma gorszy okres. Co jakiś czas pojawiają się tutaj tacy jak ty.