Aktywne Wpisy

Moreso_pl +463
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso
Do wygrania jest paczka o wartości 105 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1kg
2. pistacje 1kg
3. orzeszki ziemne solone 1kg
4. rodzynki w czekoladzie 500g
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo łapcie kod rabatowy WYKOP15 na cały asortyment w
Do wygrania jest paczka o wartości 105 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1kg
2. pistacje 1kg
3. orzeszki ziemne solone 1kg
4. rodzynki w czekoladzie 500g
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo łapcie kod rabatowy WYKOP15 na cały asortyment w

Korba112 +114
Byłem na premierze filmu Zielona granica. Byłem również na wielu dyżurach na granicy Białoruskiej jako Medycy na granicy. Wiele widziałem na własne oczy, a wiele innych scen z filmu ma odzwierciedlenie w opowieściach członków mojego zespołu.
Ten film pokazuje prawdę.
#wejsciesilowe #niepopularnaopinia #ratownikmedyczny #film #kino
Ten film pokazuje prawdę.
#wejsciesilowe #niepopularnaopinia #ratownikmedyczny #film #kino

Wczoraj tak samo, wszyscy to zwycięstwo przypisują jemu, a to Zieliński najpierw wyłożył mu patelnię którą #!$%@?ł, potem wywalczył karnego i na koniec to Świderski wyłożył mu piłkę na 2:0 którą też prawie #!$%@?ł, gdyby przeciwnik miał lepszego bramkarza to by to wyciągnął. Bez Lewandowskiego też byśmy ten mecz wygrali, Świderski, Zieliński, Wszołek czy praktycznie dowolny inny gracz na 99% też by wykorzystał tego karnego.
IMO ta reprezentacja niewiele straci bez niego, poziom będzie mniej więcej taki sam, a może być nawet lepiej bo mamy sporo piłkarzy którzy się rozwijają i swój prime będą przeżywać już po emeryturze Lewusa.
#reprezentacja #mecz #lewandowski #pilkanozna