Aktywne Wpisy
PiotrFr +274
balticporter +354
Ten remiks „The Sound Of Silence” co puszczają ostatnio w radiu, to powinien zostać zakazany, a autor i rozgłośnie postawione przed Trybunałem w Hadze za zbrodnie przeciwko ludzkości ლ(ಠ_ಠ ლ)
#zalesie
#zalesie
#ukraina #rosja #wojna
No i dobrze
Jeżeli ma drugiej stronie kartki nie ma że warunkowo zawiesza karę ma x lat to pewnie nie pierwszy występek
@papierowy_mistrz: Myślałem, że to tylko Żydów się tyczy. Ciekawe co gościu napisał dokładnie.
@papierowy_mistrz: połowa internetu powinna dostać min. prace społeczne z tego artykułu jakby go twardo egzekwować xD
Jakby PP wjechała na Wykop to chyba by sąd miał robotę na kolejne 2 lata ( ͡º ͜ʖ͡º)
@papierowy_mistrz: Działanie w afekcie wpływa na interpretację sądu. A mówimy o szkalowaniu narodu w dużej mierze akceptującego i aktywnie uczestniczącego w mordowaniu innego. Paragraf ten sam, oba przypadki podlegają ale wyrok i interpretacja danej sytuacji będzie dla sądu niejednakowa. No nie oszukujmy się, szkalowanie ofiary i szkalowanie oprawcy to są
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
ale obrzydliwy fikoł, aż mnie wzięło na wymioty, dawno tak obrzydliwej racjonalizacji mowy nienawiści nie czytałem.
@BaysedMan: Haha no i właśnie sam sobie zaprzeczyłeś, bo niezawisłośc sądów polega właśnie na tym, aby czyjeś poglądy lub naciski nie zaburzały oceny sytuacji. Btw. w tym kraju policjanci jeszcze nie sądzą ludzi. Swoją drogą fajne takie wybiórcze traktowanie prawa. Widać że mentalność wschodnia mocno xD