Aktywne Wpisy

editores +65
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci

heksengerg +2
Jak zamknąć buzię ośmiolatkowi?
Po prostu powiedzcie mi, że istnieje jakiś sposób. On nie zamyka się WCALE. Wstaje – śpiewa. Je – komentuje. Idzie do toalety – gada do siebie. I to regularnie!
Śpiewa. Krzyczy. Nagle coś wykrzykuje – podczas odrabiania lekcji, albo po prostu siedząc sobie cicho na podłodze, w absolutnej ciszy. Bez żadnego powodu. Już chyba ze sto razy tak mnie przestraszył, że serce mi zamarło.
Rozmowy?
Po prostu powiedzcie mi, że istnieje jakiś sposób. On nie zamyka się WCALE. Wstaje – śpiewa. Je – komentuje. Idzie do toalety – gada do siebie. I to regularnie!
Śpiewa. Krzyczy. Nagle coś wykrzykuje – podczas odrabiania lekcji, albo po prostu siedząc sobie cicho na podłodze, w absolutnej ciszy. Bez żadnego powodu. Już chyba ze sto razy tak mnie przestraszył, że serce mi zamarło.
Rozmowy?
#ukraina #rosja #wojna
źródło: 20230908_103144
PobierzNo i dobrze
Jeżeli ma drugiej stronie kartki nie ma że warunkowo zawiesza karę ma x lat to pewnie nie pierwszy występek
@papierowy_mistrz: Myślałem, że to tylko Żydów się tyczy. Ciekawe co gościu napisał dokładnie.
@papierowy_mistrz: połowa internetu powinna dostać min. prace społeczne z tego artykułu jakby go twardo egzekwować xD
Jakby PP wjechała na Wykop to chyba by sąd miał robotę na kolejne 2 lata ( ͡º ͜ʖ͡º)
@papierowy_mistrz: Działanie w afekcie wpływa na interpretację sądu. A mówimy o szkalowaniu narodu w dużej mierze akceptującego i aktywnie uczestniczącego w mordowaniu innego. Paragraf ten sam, oba przypadki podlegają ale wyrok i interpretacja danej sytuacji będzie dla sądu niejednakowa. No nie oszukujmy się, szkalowanie ofiary i szkalowanie oprawcy to
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
ale obrzydliwy fikoł, aż mnie wzięło na wymioty, dawno tak obrzydliwej racjonalizacji mowy nienawiści nie czytałem.
@BaysedMan: Haha no i właśnie sam sobie zaprzeczyłeś, bo niezawisłośc sądów polega właśnie na tym, aby czyjeś poglądy lub naciski nie zaburzały oceny sytuacji. Btw. w tym kraju policjanci jeszcze nie sądzą ludzi. Swoją drogą fajne takie wybiórcze traktowanie prawa. Widać że mentalność wschodnia mocno xD