Aktywne Wpisy
cuks +56
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +31
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Nie mam zamariu trolować ani szkalować. Po prostu frapuje mnie taka postawa poważnego skądinąd dziennikarza. Wy nie macie jakiegoś poziomu etyki i profesjonalizmu?
Byłem dobre parę lat temu w związku małżeńskim z dziennikarką. Dobrych parę lat.
Trochę poznałem te podwórko z autopsji i opowiadań.
Kiedyś mieliśmy inbę w domu bo jakiś nawalony kominiarz zarządał wiercenia otworów w drzwiach od łazienki żeby był przewiew. Miało być łącznie 25cm kw. A jak nie, to otwierania drzwi na klatkę schodową celem wentylacji.
Kazałem mu policzyć powierzchnię otworów w tych drzwiach (liczba
Znam Łukasza i podejrzewam, że bardziej by napisał do Ciebie "od serca" je*iąc cię jak burą sukę. Zobacz od ilu lat mam konto na wykopie. Wtedy nawet nie wiedziałeś gdzie leży Białystok na mapie.
Nie. Ja chodziłem do szkoły podstawowej, nie na matematykę!!
Kominiarz chciał aby wywietrzniki w drzwiach miały łącznie 25 cm kw.
Dobrze ze ta kobieta Cię nie posłuchała, bo by się zblaznila
@OrgStJones: nie, po prostu mam ciebie za debila
Zanim wrzucę cię na czarną listę. Przyjedz, zapraszam. Masz okazję mi to wszystko wyjaśnić w twarz, bez krycia się za klawiaturą
Mi kompletnie nie chodziło o kręcenie gownoburzy, tylko chciałem aby zweryfikował co mówi, bo to były rzeczy wyssane z palca.
Jeśli kominiarz tak im powiedzial, to lepiej go zmienić. Ale moim zdaniem to po prostu źle coś zapamiętał i wygaduje.