Wpis z mikrobloga

Cześć. Tak spytam z ciekawości. Jak to jest być osobą, która uważa się za poważnego dziennikarza, ma jakieś tam zasługi nagrody etc, a jednocześnie na wypoku zachowywać się jak zaburzony nastolatek?

Nie mam zamariu trolować ani szkalować. Po prostu frapuje mnie taka postawa poważnego skądinąd dziennikarza. Wy nie macie jakiegoś poziomu etyki i profesjonalizmu?
  • Odpowiedz
@OrgStJones: odpowiem od razu dla @bezpravkano207
Byłem dobre parę lat temu w związku małżeńskim z dziennikarką. Dobrych parę lat.
Trochę poznałem te podwórko z autopsji i opowiadań.

Kiedyś mieliśmy inbę w domu bo jakiś nawalony kominiarz zarządał wiercenia otworów w drzwiach od łazienki żeby był przewiew. Miało być łącznie 25cm kw. A jak nie, to otwierania drzwi na klatkę schodową celem wentylacji.
Kazałem mu policzyć powierzchnię otworów w tych drzwiach (liczba
  • Odpowiedz
@bezpravkano207: cześć. Nie jestem Łukasz akurat.
Znam Łukasza i podejrzewam, że bardziej by napisał do Ciebie "od serca" je*iąc cię jak burą sukę. Zobacz od ilu lat mam konto na wykopie. Wtedy nawet nie wiedziałeś gdzie leży Białystok na mapie.

Wiesz w ogóle ile to jest 25 cm^2 chłopie?

Nie. Ja chodziłem do szkoły podstawowej, nie na matematykę!!
Kominiarz chciał aby wywietrzniki w drzwiach miały łącznie 25 cm kw.
  • Odpowiedz
@lofix: chłopie on do mnie pisał że jestem Sławkiem. To u niego standardowy argument. Ale w sumie kit z tym zobacz jak się przygłupy teraz gryzą między sobą a jeszcze 1,5-2 lata temu mieli teczki pełne dowodów na każdego i już opijali zwycięstwo XD ta szkolna skończy się tak że każdy kto miał z nią jakikolwiek bliższy związek będzie miał pełno przypałów.
  • Odpowiedz
@OrgStJones:

nie szczekaj, bo się splujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zanim wrzucę cię na czarną listę. Przyjedz, zapraszam. Masz okazję mi to wszystko wyjaśnić w twarz, bez krycia się za klawiaturą
  • Odpowiedz
@lofix co Ci mam wyjaśnić? Że nie umiesz liczyć i jeszcze się tym szczycisz? Normalna osoba by powiedziała - no, pewnie pomyliłem detale opowieści, ale sens pozostaje. Zesraleś się jak frajer - nic na to nie poradzę xD
  • Odpowiedz
@bezpravkano207 podobno 2 metrowy wiking ala syn ragnara lodbroka, według słów Olgierdano.
Mi kompletnie nie chodziło o kręcenie gownoburzy, tylko chciałem aby zweryfikował co mówi, bo to były rzeczy wyssane z palca.
Jeśli kominiarz tak im powiedzial, to lepiej go zmienić. Ale moim zdaniem to po prostu źle coś zapamiętał i wygaduje.
  • Odpowiedz