Aktywne Wpisy
ce666e427a +96
Kilka dni temu zdechł mi ptasznik. Była to Lasiodora parahybana/ptasznik olbrzymi. Samica urodzona we wrześniu 2009 roku, w momencie śmierci miała około 14 lat i 9 miesięcy. Wczoraj znalazłem martwe cialo, zdechła przez problemy podczas wylinki. Nie wyszła poprawnie ze starej wylinki i coś jej się stało z odwłokiem. Nie wiem która to była wylinka bo przestałem liczyć w 2011 roku gdy było to już L12.
Żyła dłużej niż niejeden pies.
RIP in Peace 09.2009-06.2024 [*]
W
Żyła dłużej niż niejeden pies.
RIP in Peace 09.2009-06.2024 [*]
W
paczelok +5
Ile jest
- 15 18.5% (84)
- 17 26.3% (119)
- 60 4.2% (19)
- 70 7.5% (34)
- 25 35.5% (161)
- 16 7.9% (36)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ale muszę przyznać, że bluza całkiem całkiem. Fajna minimalistyczna, to logo też całkiem fajnie wygląda, a nie #!$%@? milion grafik. Wolałbym 100 razy bardziej założyć taką bluzę niż od tych wszystkich Youtuberów typu Friz, Dubiel czy no nie wiem…, gdzie są nasrane jakieś chmurki, rurki czy inne badziewia
Swoją drogą tak popatrzyłem na te bluzy Illegala też całkiem, ale z ceną to ich #!$%@?ło
#famemma #friz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
zgadzam się stary, zajebiście by na słupie wisiała
@KKlasykk To już inna para kaloszy
@regularne_ekspresje: @bary94pl Ale mówimy o produktach YouTuberów
@Cztero0404 Co kto woli, jak wolisz #!$%@? na pół bluzy ich logo czy psa to możesz nosić, ja akurat z tych co woli minimalistyczne bluzy ;) A co za różnica, że nie będziesz nosił rzeczy Pompa
chociaż pamietam ze jak miałem z 12 lat to ojciec mi kupił bluzę rezistyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)