Aktywne Wpisy

natuuris +108

reventon +69
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu

Dominika tak opiewa bogactwem a pracuje na starym MacBooku który wychodził do 2017roku?
Ale może używany mustang to i używany MacBook tez oraz po prostu szkoda kupować nowe rzeczy przy zarobkach kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#frajerzyzmlm #apple
@Herato: czy chciałeś może napisać "opływa w bogactwo"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma za co ( ͡º ͜ʖ͡º)
Typowa Dominika (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Czemu zawsze gdy ją widzę to mi się kojarzy z niedomytą brudaską?( ͡° ʖ̯ ͡°)