Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +84
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +1525
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
-1 jajko i 4 żółtka...
-a białka?
-A Białka to ty szanuj :)
I do tego to uczucie, kiedy inni patrzą na ciebie z konsternacją, a ty się brechtasz w najlepsze...
#michau
@hellyea: (#) dwa najbardziej żenujące określenia, jakie słyszałem przez cały swój okres bytności w internecie. Ogarnij się.
więc ty się ogarnij
@hellyea: (#) i to jest właśnie najstraszniejsze
Proponuje, żebys znalazł sobie powazniejsze problemy- takie, które naprawde istnieją i takie, które będziesz mógł rozwiązać
@hellyea: (#) wiesz, że pisanie "mojej osobie", zamiast po prostu "mi"/"mnie" świadczy o tym, że na siłę chcesz, aby to co piszesz sprawiało wrażenie inteligentniejszego niż jest w rzeczywistości, "różowy pasku"?
Albo coś się uzasadnia, albo jest subiektywne - wybierz jedno. Zresztą, jak nie jestem w stanie udowodnić, jak jestem - mój komentarz ma o jednego plusa więcej niż
znowu szukasz problemu tam, gdzie go nie ma, bo ja nie zamierzałam niczego podkreślać takim, a nie innym zwrotem
Czyli żadnych opinii, bo opinie z natury są subiektywne, nie trzeba, ani nawet nie można uzasadniać? Nie no, trzeba ci oddać to, że ty nie starasz się udawać inteligentniejszego niż jesteś w rzeczywistości. Ale to może dlatego, że jesteś zbyt głupi żeby stwarzać jakiekolwiek pozory xD
wtf, serio?
Przecież w tym nie ma niczego obraźliwego.:P Od zawsze kolor różowy był kojarzony z dziewczynkami, a niebieski z chłopcami (chociażby prezenty dla nowonarodzonych dzieciaków trzymają się jakotako tej konwencji - różowy kocyk dla dziewczynki, niebieski dla chłopca itp:P) tutaj jest tylko dodane 'pasek' bo tak jest pod avatarem. :D
Komentarz usunięty przez moderatora