Wpis z mikrobloga

https://gol24.pl/broendby-widzew-mecz-ktory-dal-polskiej-druzynie-ostatni-awans-do-ligi-mistrzow/ar/9592252 Sporo o Piaseckim, ale on się sam nie wystawił. Ja napiszę co innego dla mnie te 1:0 to wynik do nadrobienia. Nie liczą się gole na wyjeździe. Wiadomo, że atut swojego boiska, kibice duńscy, ale moim zdaniem Szwarga taktycznie dobrze ich ustawia, Vladan to lepszy bramkarz niż ten pan na gie u nich, + trzech-czterech graczy co robią różnicę, więc trzeba potraktować ten wynik jako do przerwy 0:1 i jechać tam z nastawieniem, że się uda. Dali radę z Karabachem i Arisem co nie są dużo gorsi od zespołu wiadomo lepszego z Danii, ale nie z poziomu Glasgow czy PSV, co są w innej parze. Dodatkowo Zwoliński co najmniej na 1 połowę i zobaczymy co będzie. On strzela. Piasecki niestety nie. Jednak to wie już każdy i wystarczy ich zamienić miejscami. Zwoliński 1 skład, Piasecki ławka.
#pilkanozna#
#mecz#
#ligamistrzow#
  • 3
@czuczer: Bardzo dobry jaką to skalą zmierzyłeś? W polskiej kadrze wymienię 3 lepszych i jednego emerytowanego z kadry, Szczęsny, Skorupski, Drążek, Fabiański. Nie wiem czy Gikiewicz nie jest nawet lepszy. W Europie nołnejm znany dla fanatyków statystyk ze świata.
Vladan to lepszy bramkarz niż ten pan na gie u nich

@Sylwiusz89: Powiem Ci tak. Obejrzyj sobie migawki co Grabara robił w zeszłym sezonie gdy grali w grupie razem z Manchesterem City, BVB i Sevillą. Wszystkie pozytywne wyniki u siebie Kopenhaga zawdzięcza właśnie jemu. Pomijam już że dostał chyba 5 bramek w Manchesterze, a i tak został wybrany graczem meczu.