Wpis z mikrobloga

@calinowski: jak słyszę że niemki ooo brzydkie albo inne narody a p0lki najpiękniejsze witaminki to mnie skręca w środku xD piekne witaminki to są jakieś latynoski czy tajwan jakiś, gdzie się nie obejrzysz 8-10/10 a nie p0lki kartoflane
  • Odpowiedz
@EnderWiggin: Ja widziałem, a wręcz nawet typ urody "ładna Brytyjka" leży mi bardziej niż typ "ładna Polka". Choć faktycznie można odnieść wrażenie, że ogólnej populacji Brytyjek jest ładnych Brytyjek mniej, niż ładnych Polek w ogólnej populacji Polek. Jednak na pewno nie jest tak, że ładnych Brytyjek, Niemek, Holenderek itd. nie ma, bo nie.
  • Odpowiedz
@majk90 Zdecydowanie. Stąd to ubogacenie kolturowe. W UK już się pali ? Czy jeszcze nie ?

Bo jak nie, to pewnie zaraz będzie. A ja nawet wiem dlaczego. I jak to się skończy.
  • Odpowiedz
@niecodziennyszczon Nikt nie mówił że ich nie ma. Nie mniej jednak to ułamki procentów. Jak każdy inżynier czy tam doktor normalnie popełniałbym przestępstwa. Napady, rabunki, gwałty na zlecenie... Bez zlecenia z resztą też. Ale priorytetem byłby paszport. Czyli generalnie ruchałbym co popadnie. Co w rączki wlezie. A potem myk paszport i elo. W sumie h-j że dziecko z gwałtu. Plus taki że było 5-ciu. A to ciebie wytypowano na ojca.
  • Odpowiedz
@calinowski: Sami brytole się śmieją że podbili 1/3 świata dla przypraw i kobiet ale p0lak, Werter narodów źle się poczuł bo może być ktoś gorszy od niego xD
  • Odpowiedz
hehe bo tylko polki najpiękniejsze kwik

@calinowski: miesiąc temu jeździłem po Szwecji i Finlandii.
TAK tam naprawdę nie widziałem ani super jednej ładnej kobiety, a takie widzę codziennie w miastach wojewódxkich w Polsce.
Tak Szwedzi i szwedki są grubsi niż Polacy.
  • Odpowiedz
Fake jak c--j. Ktoś widział takie ładne twarze Brytyjek ?

@EnderWiggin:
Tak naprawdę nie wiadomo jak wyglądają twarze Brytyjek. Przykrywają je zwały tłuszczu z policzków.
  • Odpowiedz
@EnderWiggin
mieszkałem w Londynie dwa lata. Jak na mój gust Brytyjki (z Londynu) są z reguły ładniejsze od Polek. Brytyjki mają specyficzne delikatne rysy i krągłe pośladki, co mi się bardzo podoba. Polki też są niezłe, największa wadą jest u Polek jednak zwalista budowa ciała
  • Odpowiedz