Wpis z mikrobloga

Widziałem tu ostatnio pytania kim jest Andrzej w FAME, ale co ciekawe tematy były kasowane. No więc kim jest Andrzej, powiedział Nitro. Jest to koleś który ma firmę która odpowiada za wizerunek, i w FAME odpowiada za wizerunek. To jest prawdopodobnie najważniejsza działka w takiej firmie, bo ma to kolosalny wpływ na zarobki organizacji. Dlatego Kasjo wspominał że po walce z Parke ten Andrzej tam był (zapewne szykowali damage control po aferze) i ogólnie zawsze on musi nad wszystkim czuwać żeby wizerunkowo było okej. Tacy ludzie są na wagę złota, i zazwyczaj chcą być anonimowi żeby szersze grono ludzi nie wiedziało jakimi projektami się zajmują.

Czy powinniśmy wiedzieć jak ma na nazwisko, lub jaka to jest firma? Absolutnie nie. Z dwóch powodów - po pierwsze nic to nie zmieni że się dowiemy, po drugie skoro nie chce tego ujawniać, to powinniśmy to uszanować. Wystarczy nam informacja że kieruje tam wizerunkiem i tyle. Zapewne jego ludzie też ogarniają PR.

Drugi Andrzej to prawnik FAME.

#famemma
R.....n - Widziałem tu ostatnio pytania kim jest Andrzej w FAME, ale co ciekawe temat...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RafDan: Ogólnie mam taką teorię, że budowanie tej narracji o tajemniczym wszechwładnym Andrzeju, który pociąga za wszystkie sznurki i ukrywa swoją tożsamość, samo w sobie jest kreowaniem wizerunku i nakręcaniem zainteresowania, bo - tak jak napisałeś - postronnym jego nazwisko i tak nic nie powie, jest w centrum uwagi, dopóki jest zagadką. Czy ujawnienie jego tożsamości mogłoby mu zaszkodzić jakoś zawodowo na innych polach działalności? Wątpię. Jakby nie patrzeć, to
  • Odpowiedz
@TantnisKrzyzowiaczek: Lud chciał wygraną Kasjo z PARKE, lub Murana w FAME jadącego po dziecku nitra. I na tym polega właśnie kreowanie wizerunku, że pewne tematy trzeba ukrócić, nawet jak lud to chce, aby wyszło to na plus organizacji. Pamiętaj, że gdyby Szelidze siadła psycha, pod napływem linczu ludzi na takim Cage, to pierwsze co zrobią media to zlinczują FAME że do tego dopuścił, a potem sponsorzy dostaną po dupie medialnie
  • Odpowiedz
@RafDan: Jak ktoś śledzi uważnie Fame od dawna to wie doskonale kim jest ten Andrzej

Czy powinniśmy wiedzieć jak ma na nazwisko, lub jaka to jest firma?

To już jest wiadome i tak
  • Odpowiedz
To podaj, bo ja np. śledze i nie znam.

@RafDan: Tak jak napisałeś:

Z dwóch powodów - po pierwsze nic to nie zmieni że się dowiemy, po drugie skoro nie chce tego ujawniać, to powinniśmy to uszanować.

Nie chce też, żeby to zabrzmiało "wiem, ale nie powiem". Są na tagu osoby, które też wiedzą kto to jest
  • Odpowiedz
Nie chce też, żeby to zabrzmiało "wiem, ale nie powiem". Są na tagu osoby, które też wiedzą kto to jest

@CeZ_: No ale właśnie to dokładnie tak brzmi. Wiadomo, Nitro i wardęga są na tagu, to dziwne żeby nie wiedzieli. Tu raczej większość śledzi FAME a nie ma wpisu z nazwiskiem i nazwa firmy, więc sugerowanie że ludzie doskonale wiedzą jest słabe.
  • Odpowiedz
@adek781: Andrzej Franciszek Zieliński ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak serio, wczoraj po cage Pierzasta Gęś wrzucil relacje na insta gdzie przez chwile w jego strone idzie lysy gosciu z laptopem jednoczesnie zerkajac na telefon i jakos mam dziwne wrazenie ze to moze byc ten caly Endrju ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
a nie ma wpisu z nazwiskiem i nazwa firmy

@RafDan: ale były, widocznie Andrzej z Poznania lubi się z Michałem z Poznania i jak się pojawi taki wpis/komentarz to szybko znika

lysy gosciu z laptopem

@itiswhatitis łysych można odrzucić jak coś, Andrzej ma włosy xd
  • Odpowiedz
No spoko, duzo wniosłeś do dyskusji.

@RafDan: a co miałem wnieść, skoro sam napisałeś, że lepiej, żeby jego nazwisko nie latało po wykopie i powinniśmy to uszanować?
  • Odpowiedz
@CeZ_: No mówię, pisanie "wiem ale nie powiem" oraz "kazdy kto sledzi go zna" dużo wniosło. Po prostu miałeś nic nie pisać skoro chcesz uszanować jego prywatność. No chyba się nie spodziewałeś że skoro napiszesz że wiesz, to nikt Cię nie zapyta? xD
  • Odpowiedz