Aktywne Wpisy
Koichi +3
Spotkał się ktoś z czymś takim? Sprzedaję obudowę do PS4 ale kupujący potrzebuje mój adres email. O co chodzi?
#olx
#olx
PAST +230
Mirki, myślałem że stopień bycia #polakicebulaki przez niektórych ludzi został już wymaksowany do oporu. Ale nie, słuchajcie tego.
Zadzwonił do mnie znajomy, gość w tym roku przechodzi na emeryturę. Odkąd wprowadzili się do mieszkania obok nowi sąsiedzi ma z nimi problemy. A to przychodzą pożyczyć sól, cukier, parę złotych wydębić też przyjdą, remontują po nocach, puszczają disco-polo, dziecko drze mordę, śmierdzące, brudne buty i ubrania budowlane na klatce – generalnie
Zadzwonił do mnie znajomy, gość w tym roku przechodzi na emeryturę. Odkąd wprowadzili się do mieszkania obok nowi sąsiedzi ma z nimi problemy. A to przychodzą pożyczyć sól, cukier, parę złotych wydębić też przyjdą, remontują po nocach, puszczają disco-polo, dziecko drze mordę, śmierdzące, brudne buty i ubrania budowlane na klatce – generalnie
Czy powinniśmy wiedzieć jak ma na nazwisko, lub jaka to jest firma? Absolutnie nie. Z dwóch powodów - po pierwsze nic to nie zmieni że się dowiemy, po drugie skoro nie chce tego ujawniać, to powinniśmy to uszanować. Wystarczy nam informacja że kieruje tam wizerunkiem i tyle. Zapewne jego ludzie też ogarniają PR.
Drugi Andrzej to prawnik FAME.
#famemma
Ale coś słabo wyczul nastroje wokół Szczeliny
To już jest wiadome i tak
@RafDan: chodzi mi o dane takie jak nazwisko czy firma
@RafDan: Tak jak napisałeś:
Nie chce też, żeby to zabrzmiało "wiem, ale nie powiem". Są na tagu osoby, które też wiedzą kto to jest
@CeZ_: No ale właśnie to dokładnie tak brzmi. Wiadomo, Nitro i wardęga są na tagu, to dziwne żeby nie wiedzieli. Tu raczej większość śledzi FAME a nie ma wpisu z nazwiskiem i nazwa firmy, więc sugerowanie że ludzie doskonale wiedzą jest słabe.
A tak serio, wczoraj po cage Pierzasta Gęś wrzucil relacje na insta gdzie przez chwile w jego strone idzie lysy gosciu z laptopem jednoczesnie zerkajac na telefon i jakos mam dziwne wrazenie ze to moze byc ten caly Endrju ¯\(ツ)/¯
@RafDan: ale były, widocznie Andrzej z Poznania lubi się z Michałem z Poznania i jak się pojawi taki wpis/komentarz to szybko znika
@itiswhatitis łysych można odrzucić jak coś, Andrzej ma włosy xd
@RafDan: a co miałem wnieść, skoro sam napisałeś, że lepiej, żeby jego nazwisko nie latało po wykopie i powinniśmy to uszanować?