Aktywne Wpisy
Milo900 +31
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.4% (3189)
- nie 13.6% (500)
mackbig +438
I tak największa beka z tego gościa. MKOL dodał 37 konkurencji z pływania, żeby USA nabijało medale a potem mówią, że to najlepszy sportowiec w historii xD Ciekawe jak jakiś koszykarz czy tenisista miałby z tym wygrać? By musieli dawać medal za każdy set i i tak nie wiem czy miałby tyle samo szans. Pływacy to najbardziej przereklamowani medaliści.
#paryz2024 #olimpiada
#paryz2024 #olimpiada
No nie pójde i co?
Dajcie mi jakąś fajną wojne np przeciwko p0lkom to pójdę z uśmiechem na ustach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #bekaznormictwa #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #logikanormika #tinder #zwiazki #seks #wojna
@pamareum: To niech mnie łapią p0laki XDDD Tak jak Jacka Jaworka złapali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wypowiadam wojnę przeciwko całemu normictwu.
Czołem wielkiemu tagowi
Czemu wy uważacie że ludzie dzielą się na normictwo składające się z różowych i oskarkow/chadów oraz na przegrywow xD normictwo może składać się z różowych i niebieskich ale nie każda różowa będzie pasować do normictwa. Poza tym taka ślepa nienawiść do różowych to choroba i to się leczy a nie chwali tym w internecie xD
A co śmieszniejsze jak się wam to wytknie jakaś różowa to jest kwik dlaczego
@AlienFromWenus: Każda będzie pasować.
@AlienFromWenus: Nie ma takiej możliwości, nie zamierzam wspierać zbrodniczego systemu stalinowskiego który chuopów niszczy.
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: nie istnieje coś takiego jak każda kobieta.
Za to wspierasz zbrodnię przeciwko kobietom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: Oczywiście "ja jestem inna itd" XD
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja:
Jak facet tak o sobie mówi to uznajecie to za pewnik, przecież jest normictwo, Chady, przegrywy, normalnie cały wachlarz opcji, ale jak różowa uważa że kobiety się między sobą różnią to przegrystwo musi wyśmiać czy nawet zacząć atakować ( ͡°
@AlienFromWenus: XDD Ale ty rozumiesz różnicę w przypadku mężczyzn i k0biet czy nie bardzo? Facet jeżeli chce sobie ogarnąć związek i nie jest gigachadem to musi tryhardować jak ostatni pajac, szukac nie wiadomo ile i ostateczna decyzja i tak należy do p0lki, więc skoro p0lka jest "skrzywdzona" to na własne życzenie bo z puli x niebieskich wybrała sobie właśnie czeda albo m0kebiaka który zapekluje i ucieknie w siną dal na wielbłądzie XD To jest już tak oczywiste że nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć że to kiepski wybór, ale różowe kr3tynki nadal powielają ten błąd (chociaż w ich opinii to i tak było warto XD).
Trzeba ponosić konsekwencje swoich kretyńskich wyborów i niebiescy nie są winni hipergamii i głupocie
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: xD