Wpis z mikrobloga

Platforma po raz kolejny pokazuje, że nie chce wygrać tych wyborów.

Żeby szczuć i niesłusznie oskarżać księdza o pedofilię, doprowadzając go do samobójstwa to trzeba mieć nie po kolei w głowie.

PiS z palcem w dupie wygra te wybory, nawet nie musi nic robić. Wystarczy, że oddać platformie głos, oni sami siebie pogrążają.

Tolerowałem wiele rzeczy, ale doprowadzanie kogoś do samobójstwa, powielanie fejk newsów i szczucie na niewinnego człowieka to już jest za dużo. PO powinna jak najszybciej wyrzucić radną ze swoich szeregów jeśli chce zachować twarz.

#polityka #po #bekazpo #bekazlewactwa #ksiadz #katolicyzm #chrzescijanstwo #samobojstwo #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #4konserwy
Pobierz damienbudzik - Platforma po raz kolejny pokazuje, że nie chce wygrać tych wyborów.

Ż...
źródło: 1b13edaaeae1fe8c69d035f6ae629816feabf85b0d1bdf8ab99bb787a1954115
  • 35
@Zielonykwiryta no ciekawe kto do tego doprowadzil, ksiadz publicznie masturbuje sie na plazy, zostaje złapany i wezwana zostaje policja, z uwagi na to, ze jest ksiedzem oraz uczy w szkole podstawowej sprawa zostaje naglosniona. A Ty robisz fikołki, ze to wszystko wina opozycji. Polityka rządu totalnie wyprała Ci mózg kolego. Stań z boku i popatrz na to wszystko jeszcze raz.
Tolerowałem wiele rzeczy, ale doprowadzanie kogoś do samobójstwa, powielanie fejk newsów i szczucie na niewinnego człowieka to już jest za dużo.

@damienbudzik: co było fejk newsem i jak na niego szczula? Oczywiście oprócz samobójstwa.
@Zielonykwiryta moze napisz do policji, zeby udostepnili Ci materiał dowodowy na podstawie ktorego ten mezczyzna zostal ukarany mandatem, sygerujesz, ze policja ukarala mandatem człowieka bez żadnych dowodów? Grube fikoły sadzicie ;)
@Zielonykwiryta xd bo brak już słow, liczę tylko na to, że ogolnie prawda do Ciebie dociera i ją rozumiesz, tylko po prostu tak już masz, że bedziesz bronił swojego zdania niezależnie od tego czy masz racje czy nie, typowe dla Was to jest. Ps. Gimnazjum juz nie ma, pis zlikwidował, powinieneś o tym wiedzieć
@Sloneczko: Do mnie dociera prawda dlatego oczekuje Twoich dowodów na poparcie oskarżeń dotyczących tego ks, a nie zbędnego #!$%@?, ale jak widać dostarczenie dowodów cie przerasta, bo ich nie ma i są to zwykłe oszczerstwa i pomówienia co u platfusów mnie specjalnie nie zdziwi. Jak to wykopki mówią ziobro zdziwienia
@Zielonykwiryta jakich potrzebujesz dowodow? Rozumiem ze oswiadczenie policji ze taka sytuacja miala miejsce, ze posiadaja materiał dowodowy na podstawie ktorego wystawili mandat Ci nie wystarcza. Rozumiem, ze potrzebujesz, zeby ktoś na YT wrzucil filmik jak ten czlowiek wali konia na plazy, tak?
@Sloneczko: No jakich potrzebuje dowodow?
() co to za głupie pytanie. Dowody potwierdzające oskarżenia tego ks czyli zdjęcia, albo nagrania. Każdy rzetelny artykul publikujący takie rzeczy zamieszcza dowody oczywiście ocenzurowane 18+
@Zielonykwiryta no ja jednak mysle, ze żadny szanujący sie wydawca nie wrzuci takiego filmiku i policja nie udostepni takiego szkalujacego i gorszącego materiału dowodowego. Mysle tez ze wielka awantura by wybuchła gdyby ta kobita taki filmik wrzucila publicznie, wtedy byscie krzyczeli, ze szkaluje sie zmarłego, atakuje księży i gorszy ludzi. Nie mniej jednak, jezeli ktos podważa zasadność ukarania tego księdza to mysle ze prokurator albo władze kościoła powinny poprosić o dowody policje