Aktywne Wpisy

Codon +81
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

Damianowski +69
"Wardęga na pogodzenie się z Wersów nawet się umył" xD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD

Taka kobieta to skarb (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file7665201158877692854
Pobierzźródło: temp_file3602064655690576245
Pobierzźródło: IMG_6571
Pobierzźródło: Nowy projekt (1)
PobierzPewien biznesmen miał trafić do więzienia.
Bał się, że stanie się obiektem pożądań swoich współwięźniów, więc spytał się swojego adwokata co ma zrobić, aby tego uniknąć.
- Jak wejdziesz do celi powiedź: "Dawaj szluga dla pasera, bo Cię paser sponiewiera" i wtedy wszyscy będą Ci posłuszni.
Jak usłyszał tak zrobił.
Wchodząc do celi powiedział "Dawaj szluga dla pasera, bo Cię
Biorąc pod uwagę termin oraz odległość do wstawienia to pewnie idzie za jakiś przekręt, niezapłacone mandaty.