Wpis z mikrobloga

Podejście do pochwalenia się furką numer 3! (Moderatorzy nie wiem o c--j Wam chodzi serio)

Spełniłem małe marzenie i od niedawna jestem dumnym właścicielem Alfy Romeo Giulii Veloce Ti 280 KM!

Jestem niesamowicie podekscytowany i tylko czekam aż dostanę blachy i zacznę jeździć.

Z wersji wyposażeniowej ma absolutnie wszystko co dało się mieć. Frajda z jazdy jest niesamowita i przesiadka z mojej wysłużonej L3 jest przeogromna.

Można powiedzieć że taki mały prezent na ćwierćwieczę od siebie dla siebie.

#motoryzacja #auto #chwalesie #alfaromeo #alfaholicy #wlochy #polska
Devasto27 - Podejście do pochwalenia się furką numer 3! (Moderatorzy nie wiem o c--j ...

źródło: alfunia

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KOLEGAMAMY: no jestem na forum Giulii i Stelvio i nie zauwazylem wyzszej awaryjnosci niz u konkurencji, wrecz przeciwnie. to nie alfa z lat 80-90 ze sie sypie ponad miarę.
  • Odpowiedz
@Devasto27: Ściągałeś furę przez jakąś firmę czy samemu? Jeśli tak to przez jaką firmę? Sam właśnie zastanawiam się nad ściągnięciem czegoś fajnego z usa i może przy odrobinie szczęścia również trafić takiego strzała :D
  • Odpowiedz
  • 1
@mlodyboss: AmeriCar. Podpisywałem umowę i miałem zagwarantowaną cenę pod dom. Maja naprawdę dobre ceny. Ja kupiłem już wylicytowaną, nie szukali mi jej specjalnie bo sam się na tym nie znam XD
  • Odpowiedz
@Devasto27: niech służy wariacie, ja ponad rok temu spełniłem swoje (od czasów nfs: carbon) marzenie i zakupiłem Brerę, do dzisiaj micha się cieszy jak idę w jej kierunku
  • Odpowiedz