Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +109
Tak wyglądały kiedyś pociągi, teraz wydają się brzydkie ale mimo wszystko kojarzą mi się z młodzieńczym luzem i przygodą
#wykop30plus
#wykop30plus
wieszjo +41
Ej @programista_wykopek jeszcze raz się sprujesz do @szagatunia i ty już wiesz co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
Tradycyjny zabieg PO. Nie dać nic od siebie, nie zachęcić do głosowania na swoją partię, nie przedstawić racjonalnych postulatów, tylko atakować innych, wzbudzać nienawiść xD Śmieszna partyjka starych dziadów. Oczywiście z Ryśka ekonomista jest żaden (pozdro dla frankowiczów), przedsiębiorca też jest żaden.
A najlepsze jest to, że finał może być taki, że Rysiek zabierze poparcie Trzeciej Drodze i ich udupi xD
#gospodarka #ekonomia #wybory bekazlewactwa #bekazpetru #bekazpodludzi #polityka #konfederacja #takaprawda #4konserwy
@rukolak: Ale ten swetru zaorał Metzena, więc kim są w takim razie konfederaci? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rukolak: to kim trzeba być, żeby głosować na typa którego merytorycznie ten sam Swetru rozjechał?
Moim zdaniem nie tyle rozjechał, co pokazał jakim jest kłamcą.
Teraz już wiem czemu pół wykopu jest zasrane opowieściami o złych pl0kach itp xD
Pardon. 57,5 % 18-29, ale w grupie wiekowej 18-39 to było też 1 miejsce chyba ok +/- 35 %.
P0lkach? Jestem w 6 letnim związku, uprawiam sport, skończyłem studia, dokształcam się, zdziwiony? Żyjesz w bańce stworzonej przez tvn? Gro moich kolegów po Uniwersytetach, Polibudach etc odda głos na Konfę.