Aktywne Wpisy
ŁO #!$%@? XDDD Na tiktoku właśnie p0luski mają trend i wstawiają głupkowate filmiki, że wolałyby spotkać w lesie niedźwiedzia niż mężczyznę xDDD no tak incel który boi się własnego cienia zrobi ci większą krzywdę niż 200 kilowe zwierze xDDDD ja piehdole kuhwaaa p0lki wszystko ma swoje granice XDDD p0luski że wy wstydu nie macie takiego guwna wrzucać do internetu XDDDDDDDDDDDD
#depresja #p0lka #przegryw #bekazlewactwa #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#depresja #p0lka #przegryw #bekazlewactwa #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
Takie głębsze pytanie , jak myślicie co jest po śmierci?
Obszedłem kilka mięsnych w okolicy (południe) i albo nie mają wołowiny wcale albo co najwyżej paskudne gulaszowe i chudą ligawę na zrazy a na pytanie kiedy będzie szansa na kawałek porządnego antrykotu czy rostbefu robią oczy jakbym zapytał o to, kiedy wprowadzą do oferty części motoryzacyjne i chemię gospodarczą.
Wieprzowinę czy kurczaka idzie kupić wszędzie i w każdym rodzaju a kupowanie wołowiny to jest jakiś absurd bo nigdzie nic nie ma. Ba, często nawet mielonego na tacce nie idzie dostać w markecie albo są resztki z krótkim terminem a jedynie czasami uda się dorwać gotowca na tacce w auchanie ale to i tak 1/5 szans, że w ogóle będą. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grill #kiciochpyta #zalesie
Dzięki za podpowiedzi! Trochę żal jednak, że trzeba chodzić do "butiku mięsnego" żeby w naszym kraju kupić mięso dostępne dla każdego bezrobotnego w Detroit. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@jaavi666:
Nie dotarłem jeszcze, obskoczyłem tylko kilka sklepów na Chełmie i Oruni. Dzięki!