Wpis z mikrobloga

Byłem u młodej i ładnej #roksa i tak wyszło że się całowaliśmy

Mogłem się czymś niebezpiecznym zarazić?
W sensie jakieś mononukleozy czy HPV mam w dupie.

A i druga sprawa - wydawała się całkiem fajna i myślcie że da się z nią jakoś zakolegować?

Nigdy nie miałem żadnej koleżanki.

Wydawała się zagubiona - strasznie materialistyczna i bierze używki itd.

#divyzwykopem #divy #zdrowie #rozowepaski #zwiazki
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegrywam_przez_miasto: możesz się zakolegować, robić jej prezenty itp, to może czasem przymknie oko jak spotkanie się przedłuży 20 minut, a nie będzie nikogo w kolejce

ale to będzie jednostronne, kiedy skończą się prezenty to skończy się koleżeństwo
  • Odpowiedz
@przegrywam_przez_miasto: Jest takie cóś jak sponsoring, płacisz lasce kilka tysi miesięcznie (powodzenia), ale koleżeństwo? Może mają chłopaków i nawet mężów (same potrafią się przyznać i ich faceci raczej wiedzą co robią), ale szczerze? Nigdy nie słyszałem o takim przypadku, żeby diva rzuciła zawód dla klienta a z zakochanym (chwilowo) kliencie słyszałem osobiście.
  • Odpowiedz
@heniek_8: powiem Ci, że mój najlepszy przyjaciel zakochał się w divie i swego czasu bywało tak, że na jej czy jego urodziny się spotykali i był keks za free. A tania nie była. Dwa czy trzy razy byli razem za granicą na kilka dni. Nie robił jej prezentów oprócz urodzin, a to i tak był jakiś duży bukiet kwiatów etc. W sumie można powiedzieć, że się kumplowali, bo laska jak
  • Odpowiedz