Aktywne Wpisy
motilal +63
Nie wiem jak bardzo nasrane we łbie trzeba mieć, żeby cieszyć się z tego, że zwykli ludzie, którzy poszli na koncert, zginęli w zamachu terrorystycznym. Mam wrażenie, że niektórym rusofobia tak bardzo przeżarła umysł, że bardzo chętnie by kogoś zamordowali tylko dlatego, że jest z Rosji.
#ukraina #rosja
#ukraina #rosja
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@inflacja_biedaku: z całego jego komentarza wyciągnąłeś tylko zdanie o sprzętach Apple? :D
@inflacja_biedaku: jak mnie śmieszą takie typy jak ty :D typowe nie znam się a się wypowiem. Naprawdę nie jest Ci wstyd pisać takie teksty
@kiszczak: Co takiego?
@inflacja_biedaku: xD
@bolekndm: mogę to zrozumieć. W pracy siedzę w samych gaciach, jak po pracy idę na rower, spacer, zakupy czy się z kimś spotkać, to jednak ubranie spodenek i koszulki pozwala mi oddzielić dom od pracy.
No akurat tutaj to ty się wykazujesz umysłem biedaka bo okazuje się że te ubieranie się byle jak kosztuje np po 5k za byle t-shirt xD o zegarkach za pół miliona już nawet nie wspominam
@bolekndm: chyba sam w to nie wierzysz, albo jesteś tzw inwestorem xD
@inflacja_biedaku: przecież tak robią bogate instabanany
@kiszczak: Ty się zastanów czy to jest taka przyczyna.
@4mmc-enjoyer: Nie widziałeś ojca dyrektora? Złoty a skromny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sarkazm
@inflacja_biedaku: ale urojenia xd
Może jeszcze ci bogaci z twoich opowiadań sa bezdomni, żeby
@brednyk: każda koszula kosztuje 300zł w chińskich sieciówkach no chyba, że ty uważasz H&M i Vistule za prestiż. 30zł to dziś nawet uzywane gacie nie kosztują.
A koszulki za 40-50 zł też robią robotę