Wpis z mikrobloga

@Tabasco666: w sumie to Pedro pokazał jedynie że "jest podejrzany" a to nie równa się "winny". Wiadomo, że coś #!$%@? ale do póki nie ma wyroku to jest domniemanie niewinności. Żeby nie było tak, że WSW wcale się nie znęcał a Siewierska nakręci suma aby i on Ołowiu wykręcił sprawę za pomówienia XD
@Major_Gross: No tak, ale było coś, że miał się do niej nie zbliżać, więc może i padł jakiś wyrok, ale tego nie zgłaszała dalej, a on się już nie pucował z tym po krytyce jaka na niego spadła za pokazanie tego papierka.
@Major_Gross: rozkład jazdy znany :D to powiedzonko akurat mega dobrze siada. W sumie to on i tak najczęściej z piechura daje te swoje kilometry. Wszedzie blisko ma, białystok miasto marzeń No i na karaoke moze pojsc i sobie z kuchtykiem czy innym lofixem pobaraszkować. Białystok daje orientację i widoki na Orient
@Major_Gross: chcecie komentowac typa ktorego boli dupa ze ma shadowbana na kanale wasatego dziada wozacego warzywa? ja tez mam XD nie wiem czy od siewiery czy innego doktora od meneli

i co z tego?

tam to towarzystwo rzadzi tym kanalem a nie dziadek bez zebow

no ale to nasz nierozgarniety lukaszek i jego zyciowa tragedia XD
@duzoprzeklinam: no wyjaśnił się, rano się obudził, sprawdził co napisał, dotarło do niego, że to pomówienia a te "źródła" to jego schizofrenia mu podpowiedziała, ogarnął, że mu WSW na polecenie Siewierskiej zaraz wykręci sprawę za pomówienia przez środki masowej komunikacji...i skasował a teraz moralniak lub wali kliny aby zapomnieć XD