#hotelparadise Cieszę się że ta edycja jest już za nami, mam nadzieję że następnej takiej nie będzie bo fajny koncept rozbił się o skały dobrego PR-u i miałkości charakterów. Nie rozumiem obrońców Wentyla bo jak już pisałam gdyby laska zachowywała się tak jak on to byłaby najgorszą szmatą ale przecież jemu powinno się wybaczyć bo to dobry chłopak i "jest za nią". Uwielbiam takie patomorale.( ͡°͜ʖ͡°) Trochę mnie rozśmieszyło jak na ostatnim polu ten pajac wszedł od razu na środek. Jak ruszył w stronę Julki to myślałam że rzuciła kulą byle tylko nie podchodził do niej bliżej. Biorąc pod uwagę jak okazywał jej czułość do tej pory to dziewczyna mogła się obawiać że jej kark skręci w miłosnej euforii zwycięstwa. XD To mógł być pierwszy w rzut kulą w samoobronie... Druga rzecz która mnie rozśmieszyła to sukienka Luizy, a właściwie to kostium kąpielowy z narzutą. Sporo osób zachwycało się tutaj jej skromnością ubioru a na finale zaświeciła pachwinami. Sukienka sama w sobie nie była aż taka zła, wyróżniała się z wszechobecnych cekinów i byłaby naprawdę fajnym wyborem na rajskie lub randkę, ale chyba nie na finał.
@Dewasta: ten sezon był taki czerstwy i niepotrzebny, że dramat. Oni tam sobie wakacje zrobili i tyle, oni się przecież wszyscy znają więc ja nie wiem kto to wgl wymyślił
@Dewasta właśnie nie kumam o co chodzi, Luiza na swoim Instagramie sprawia wrażenie stylowej i modnej a w programie wyglądała jakby obradowała turecki bazar. Ten strój na finał zwłaszcza w porównaniu do strojów innych dziewczyn które się odwalily jak stróż na Boże Ciało wygląda jakby pomyliła imprezy.
@Rosalinea: Też ją chwaliłem m.in. za skromność w niepokazywaniu biustu i ona na koniec zamiast się pochwalić dekoltem, to się pochwaliła... kroczem XD
Druga rzecz która mnie rozśmieszyła to sukienka Luizy, a właściwie to kostium kąpielowy z narzutą. Sporo osób zachwycało się tutaj jej skromnością ubioru a na finale zaświeciła pachwinami. Sukienka sama w sobie nie była aż taka zła, wyróżniała się z wszechobecnych cekinów i byłaby naprawdę fajnym wyborem na rajskie lub randkę, ale chyba nie na finał.