Aktywne Wpisy

anoysath +80

forfiterex +49
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

Komentarz usunięty przez autora
To jest absurd. Powinno być podwyższenie i zrównanie, co i tak by premiowało kobiety, bo dłużej żyją, ale byłoby zgodne z tym co obowiazuje w Europie, gdzie w niwielu krajach jest ta różnica.
źródło: pepe
Pobierzźródło: kuk
Pobierz"Oczywiście powinno się podnieść i zrównać. Ale naszego budżetu nie stać na utrzymanie takiego wieku jaki mamy teraz, także na tak tendencyjnie postawione pytanie odpowiedź jest tylko jedna ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
Obecna partia i tak wieku nie zrówna, ale za to sprawi że emerytura nie wystarczy nawet na waciki
@satba: W sumie ciekaw jestem czy stąd się bierze
https://en.wikipedia.org/wiki/Retirement_in_Europe#Retirement_age_by_country
ale też trzeba pamiętać, że wydłużanie jest niezbędne, tak jak niezbędna jest walka z ageizmem. To, że ktoś ma pracować długo powinno również oznaczać,
@Alxoo1: Dlaczego? Możesz uzasadnić dlaczego chcesz tak zrobić?