Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +182
#pandoragate #afera #boxdel #wardega
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)

one_man_army +28
mieszkam z kobieta od jakiegos roku. Ale to co sie dzis rano zdarzylo, troche mnie juz zaczyna przerastac. Zaplacilem rachunek rano. Wyslalem mojej lasce polowe, do oddania, to od samego rana chodzi zla jak osa, jak smialem zarzadac pieniedzy za polowe rachunku za media, ktore ona tez zuzywa. Chyba czas na ewakuacje. #logikarozowychpaskow #zwiazki

Tak poza tym znowu będę pościł...mam zakwaszenie organizmu ,tak złe pH ,że mam bezdech przez który nie mogę spać. Przez przypadek dowiedziałem się ,że zakwaszenie organizmu zwęża pęcherzyki płucne ,przez co oddech staje się nijaki. Co za tym idzie ,albo się budzisz po wejściu w przedsionki pierwszej fazy po paru sekundach co wykańcza psychicznie i tak całą noc...albo słyszysz wybudzające Cię głosy...głównym bohaterem był smok ,albo Venom którego wyraźnie słyszałem ,dokładnie taki sam ,a nawet cięższy głos...dość trafnie komentował co się dzieje krótkimi zdaniami...coś w stylu...''Co nie ma co robić''...''No tak ogólnie to i tamto to taka #!$%@? w dzisiejszych czasach.''...coś w tym stylu.
Stwierdziłem ,że zwiastunami wojen są między innymi ograniczone komunikacje niewerbalne ,jak i ograniczony język ciała.