Aktywne Wpisy
SereneCipher +22
Trzecia randka przede mną z #tinder w tym miesiącu. Jestem ciekawa czym tym razem zaskoczy mnie kolejny potencjalny kandydat na partnera. Może znów będziemy rozmawiać o jego ex? Może się dowiem o tym jakim jest rekinem krypto? XD Dla ciekawskich dodam, że na każdym spotkaniu proponuję, że zapłacę za siebie lub za nas oboje oraz, że spotkania nie kończą się odbyciem stosunku seksualnego XD
jankochanowski +100
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jedno to ośrodek wypoczynkowy a drugie ośrodek kolonijny. Nazwa też jest podobna bo różnica jednej litery.
Problem w tym, że negatywne opinie tej drugiej firmy idą na nasz profil. Ludzie piszą, że są u kas na kolonii i wypisują opinie na temat rzeczy, których my nie mamy (stoły pingpongowe, boisko do siatkówki). Ewidentnie chodzi o ten drugi ośrodek.
Zgłaszanie standardowe do Google nie pomaga, kulturalne odpowiadanie ludziom, żeby poprawili pomyłkę też. Jest jakaś możliwość wytlumaczenia komuś w Google, że to pomyłka?
W go-work taka sama sytuacja, ale tam zadzwoniłem i zgłosiłem mailowo problem. Czekam na sprawdzenie.
#google #googlemaps #komputery #pytanie #pytaniedoeksperta
no chyba, że celowo właśnie aby unikać negatywnych opinii
może zmienić jakoś charakterystycznie chociaż nazwę wizytówki w google, żeby ci z tego domu kolonijnego nie wlepiali wam tych opinii chociaż?
No i google nie chce tej nowej usunąć, mimo, że jako menedżer wielokrotnie to klikałam i krzyczą, że mam duplikat. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Podobnie z wizytówką