Aktywne Wpisy
Oczekiwania #julka vs rzeczywistość be like:
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
źródło: temp_file8023521396845933795
Pobierz
M83_ +383
Trzy lata trzeźwości. Oprócz telefonu też zmieniło mi się sporo w głowie.
#alkoholizm #depresja i trochę #silownia #pokazmorde
#alkoholizm #depresja i trochę #silownia #pokazmorde
źródło: image_picker_3FF09F7B-F407-42F1-8ED5-5837C5058C20-20311-000009A4BA0A6834
Pobierz

źródło: Screenshot_477
PobierzAch te szury z WP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 6a62283d23fc292c68d1810b81c2cb27deea9cf549bc4ddd31b9556a5384cc47
Pobierz@hansschrodinger: Nie wiem co rozumiesz przez "oficjalne media", ale takie portale jak WP opublikują wszystko, w co jest szansa, że ktoś kliknie, bo to nic nie kosztuje. A klikasz własnie ty i inne szury.
Również przez was.
Ja bym się nie dowiedział, gdyby nie szury, bo kto czyta i
Wyznawcą pandemii i coronaściemy zostałeś właśnie przez takie portale jak WP.
I jeszcze 1-2 lata temu ich propaganda ci nie przeszkadzała, a teraz już tak. Dziwne.
@velmar: Mordo, ale ja nie jestem szurem, nigdy nie korzystałem z takich źródeł informacji na serio, co ty bierzesz xD
Przeciez ja wam od lat tłukę do łbów, jak odróżniać właśnie takie medialne pierdy od rzetelnych naukowych informacji, ale wszystko jak krew w piach, po prostu totalna abstrakcja, jakbym tłumaczył arytmetykę gołebiowi. No to teraz się z was śmieję tylko
Przeciez ja wam od lat tłukę do łbów, jak odróżniać właśnie takie medialne pierdy od rzetelnych naukowych informacji, ale wszystko jak krew w piach, po prostu totalna abstrakcja, jakbym tłumaczył arytmetykę gołebiowi. No to teraz się z was śmieję tylko
Wiejski, wszystko wiedzący szaman się znalazł, a gdyby nie bzdurna propaganda
@velmar: rzuć mi jeszcze jakąś projekcję potwierdzajaca, skąd czerpiesz wiedzę o świecie xD
To przecież oczywista oczywistość, że wiedzę o świecie można czerpać tylko z telewizora i od polityków, prawda bystrzaku?
Dlatego dziwi mnie twoja ignorancja w temacie śmiercionośnego mutanta Eris...
ja na takie gówno portale jak WP w ogóle nie wchodzę, to jest twoja projekcja.
@velmar: No zdajesz się to udowadniać, że tak właśnie myślisz, tak się zafiksowałeś na tych bzdetach z WP XD
@hansschrodinger: Chłopie przed chwilą mi artykuł stamtąd wysłałeś, ty masz wylew? XD
aaa dobry yntelygent jesteś
WP 2 lata temu pisało samOM prawdę o coronateatrze, dzisiaj to już wali bzdury...
Mała prośba - nie mierz wszystkich swoją miarą, bo dla mnie to jest obraza.
Ja wiem, że teraz macie zlecenie na wygaszanie "plandemii" i stąd te zwroty akcji wśród zadaniowanego personelu ale mnie to nie rusza.
Miłego dnia
@velmar: Chłopie weź ty przeczytaj sobie te dwie linijki tak kilka razy xDDD
Nie wierzę, jaka schizofrenia xD