Wpis z mikrobloga

jak widać oficjalne media się tym ekscytują

@hansschrodinger: Nie wiem co rozumiesz przez "oficjalne media", ale takie portale jak WP opublikują wszystko, w co jest szansa, że ktoś kliknie, bo to nic nie kosztuje. A klikasz własnie ty i inne szury.

i ląduje to tutaj

Również przez was.

nikt by o tym zaraźliwym wariancie nie wiedział gdyby nie wp.

Ja bym się nie dowiedział, gdyby nie szury, bo kto czyta i
  • Odpowiedz
@aegispolis:

Wyznawcą pandemii i coronaściemy zostałeś właśnie przez takie portale jak WP.
I jeszcze 1-2 lata temu ich propaganda ci nie przeszkadzała, a teraz już tak. Dziwne.
  • Odpowiedz
Wyznawcą pandemii i coronaściemy zostałeś właśnie przez takie portale jak WP.

@velmar: Mordo, ale ja nie jestem szurem, nigdy nie korzystałem z takich źródeł informacji na serio, co ty bierzesz xD
Przeciez ja wam od lat tłukę do łbów, jak odróżniać właśnie takie medialne pierdy od rzetelnych naukowych informacji, ale wszystko jak krew w piach, po prostu totalna abstrakcja, jakbym tłumaczył arytmetykę gołebiowi. No to teraz się z was śmieję tylko
  • Odpowiedz
@aegispolis: Mordo, ale ja nie jestem szurem, nigdy nie korzystałem z takich źródeł informacji na serio, co ty bierzesz xD
Przeciez ja wam od lat tłukę do łbów, jak odróżniać właśnie takie medialne pierdy od rzetelnych naukowych informacji, ale wszystko jak krew w piach, po prostu totalna abstrakcja, jakbym tłumaczył arytmetykę gołebiowi. No to teraz się z was śmieję tylko

Wiejski, wszystko wiedzący szaman się znalazł, a gdyby nie bzdurna propaganda
  • Odpowiedz
@aegispolis:

To przecież oczywista oczywistość, że wiedzę o świecie można czerpać tylko z telewizora i od polityków, prawda bystrzaku?
Dlatego dziwi mnie twoja ignorancja w temacie śmiercionośnego mutanta Eris...
  • Odpowiedz
To przecież oczywista oczywistość, że wiedzę o świecie można czerpać tylko z telewizora i od polityków, prawda bystrzaku?

@velmar: No zdajesz się to udowadniać, że tak właśnie myślisz, tak się zafiksowałeś na tych bzdetach z WP XD

ja na takie gówno portale jak WP w ogóle nie wchodzę, to jest twoja projekcja.

@hansschrodinger: Chłopie przed chwilą mi artykuł stamtąd wysłałeś, ty masz wylew? XD
  • Odpowiedz
@aegispolis:

aaa dobry yntelygent jesteś
WP 2 lata temu pisało samOM prawdę o coronateatrze, dzisiaj to już wali bzdury...
Mała prośba - nie mierz wszystkich swoją miarą, bo dla mnie to jest obraza.
Ja wiem, że teraz macie zlecenie na wygaszanie "plandemii" i stąd te zwroty akcji wśród zadaniowanego personelu ale mnie to nie rusza.
Miłego dnia
  • Odpowiedz
WP 2 lata temu pisało samOM prawdę o coronateatrze, dzisiaj to już wali bzdury...

Mała prośba - nie mierz wszystkich swoją miarą, bo dla mnie to jest obraza.

@velmar: Chłopie weź ty przeczytaj sobie te dwie linijki tak kilka razy xDDD

Nie wierzę, jaka schizofrenia xD
  • Odpowiedz