Wpis z mikrobloga

Tak wygląda moje całe życie oprócz momentów gdy trzeba było chodzić do szkoły albo kołchozu. Wstaję, cały dzień przy komputerze i do spania. Za młodzieńczych lat nie mogłem liczyć na typowe dla tego wieku aktywności typu: zabawa z kolegami, bo mieszkam na zabitej dechami wiosce na której nie ma absolutnie nic do robienia jako dzieciak i nie miałem w promieniu wielu kilometrów żadnych rówieśników.
Zagwarantowało mi to w dorosłym ''życiu'' lęki i fobie przed ludźmi oraz brak jakiegokolwiek przystosowania do życia w społeczeństwie. Dorastałem w izolacji i zdziczałem do tego stopnia że nie wierzę już w jakąkolwiek poprawę swojej aspołecznej sytuacji.
#przegryw #depresja #samotnosc #fobiaspoleczna
G.....7 - Tak wygląda moje całe życie oprócz momentów gdy trzeba było chodzić do szko...

źródło: rollbit

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@Glock17: ja przez chorobę uciekłem w komputer, siedząc niekiedy 18h dziennie bo co innego miałem robić będąc uziemionym w domu a teraz zbieram tego żniwo będąc aspołeczną spi3rd0liną bez perspektyw a gdy matka umrze to pewnie będę bezdomny
  • Odpowiedz
@watykanski_okrutnik może twoje życie to nieśmieszny żart, i w zasadzie sam przyznajesz, że dla świata mógłbyś nie żyć bez większej straty, ale wnosząc po profilu postujesz memy o papieżu. Trzymaj się w tym "piekle na ziemi".
  • Odpowiedz
Za młodzieńczych lat nie mogłem liczyć na typowe dla tego wieku aktywności typu: zabawa z kolegami, bo mieszkam na zabitej dechami wiosce na której nie ma absolutnie nic do robienia jako dzieciak i nie miałem w promieniu wielu kilometrów żadnych rówieśników.

@Glock17: nie masz rodzeństwa?
  • Odpowiedz
@Szymif: myślałem o mtb do spierdotrpiów nad podobnym rowerem czyli trek marlin 6 ale chyba wezmę jakiegoś gravela bo góral to chyba średnio się nadaje żeby robić większe kilometry?
  • Odpowiedz